Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΚλείνει τα εστιατόρια Kitchen Lab ο Άκης Πετρετζίκης

Κλείνει τα εστιατόρια Kitchen Lab ο Άκης Πετρετζίκης

Πέντε χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας τους, τα «Kitchen Lab» του γνωστού σεφ Άκη Πετρετζίκη κατεβάζουν ρολά.
Ο Έλληνας Master Chef, Άκης Πετρετζίκης, αποφάσισε να κλείσει τα καταστήματα «Kitchen Lab» που είχε ανοίξει, στη Γλυφάδα, το Σύνταγμα και την Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με την απόφαση που έχει αναρτηθεί στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο), στα τέλη του 2022 μπήκε λουκέτο στο Kitchen Lab της Γλυφάδας και μετά στο κατάστημα στο Σύνταγμα, ενώ πρόσφατα έκλεισαν και τα δύο καταστήματα που διατηρούσε στην Αγία Παρασκευή.

Οι τίτλοι τέλους για την εταιρεία έρχονται μετά από πέντε χρόνια, καθώς ιδρύθηκε το 2018 γνωρίζοντας εξαρχής μεγάλη επιτυχία. Τα καταστήματα Kitchen Lab και Burger AP στην Αγία Παρασκευή ήταν διαρκώς γεμάτα από κόσμο, ενώ η εταιρεία άνοιξε καταστήματα στη Γλυφάδα, στην οδό Λαζαράκη, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστούς και ακριβούς δρόμους της περιοχής και στο Σύνταγμα.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Kitchen Lab δεδομένων παρά τις μεγάλες πιέσεις που δέχθηκε η αγορά της εστίασης ήταν ικανοποιητικά και το 2021 η εταιρεία εμφάνισε 894,8 χιλιάδες ευρώ έναντι 911,6 χιλιάδων ευρώ το 2020, και αποτελέσματα προ φόρων 134 χιλιάδων ευρώ έναντι 81 χιλιάδων ευρώ το 2021. Στο τέλος του 2022 όμως έκλεισε το Kitchen Lab στη Γλυφάδα και στη συνέχεια το Kitchen Lab Corner στο Σύνταγμα, ενώ πρόσφατα κατέβηκαν τα ρολά και στα δύο καταστήματα της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στο ΓΕΜΗ, τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ, ενώ έχει αποζημιωθεί το προσωπικό, καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ