Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΕΡΓΕΙΑΚΛΙΜΑΚαιρός: Τοπικές βροχές ή όμβροι και άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ

Καιρός: Τοπικές βροχές ή όμβροι και άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο/meteo.gr, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές ή όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 17-18, στην Ήπειρο από 3 έως 18, στη Θεσσαλία από 3 έως 19-20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 19-21 βαθμούς, στα Επτάνησα από 7 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 18-20 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. 

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19-20 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16-17 βαθμούς.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ