Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΗ DFDS επιβεβαιώνει τη νέα απευθείας γραμμή στην Ιρλανδία

Η DFDS επιβεβαιώνει τη νέα απευθείας γραμμή στην Ιρλανδία

Η δανέζικη ναυτιλιακή εταιρεία DFDS (Det Forenede Dampskibs-Selskab) επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει νέα απευθείας γραμμή από την ΕΕ προς την Ιρλανδία αρχής γενομένης από τον προσεχή Ιανουάριο.

Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη υπηρεσία θα ξεκινήσει στις 2 Ιανουαρίου 2021 μεταξύ Dunkerque (Γαλλία)- Rosslare (Ιρλανδία). Θα πραγματοποιούνται έξι εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από κάθε λιμάνι, διπλασιάζοντας τον τρέχοντα αριθμό αναχωρήσεων μεταξύ Ιρλανδίας και Γαλλίας. Για το εν λόγω δρομολόγιο αναμένεται να χρησιμοποιηθούν τρία πλοία Ro-Pax.

Όπως σημειώνεται, αρχικά η συγκεκριμένη διαδρομή δεν θα προορίζεται για επιβάτες, αλλά για μεταφορά εμπορευμάτων, με την ναυτιλιακή να δηλώνει πως υπάρχει και πλάνο για μεταφορά επιβατών, αλλά θα προστεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας, σε αυτές τις χώρες, την ευκαιρία να μεταφέρουν τα αγαθά τους απευθείας σε ή από άλλες χώρες της ΕΕ χωρίς τελωνειακούς περιορισμούς και επιπλέον κόστος», δήλωσε εκπρόσωπος της DFDS, προσθέτοντας παράλληλα πως: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των (εμπορικών) διαπραγματεύσεων μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ, η νέα διαδρομή είναι “εδώ για να μείνει”».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ