Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΗ πιο αστεία σκηνή του ελληνικού σινεμά που γυρίστηκε με πολύ... ζόρι...

Η πιο αστεία σκηνή του ελληνικού σινεμά που γυρίστηκε με πολύ… ζόρι από τα γέλια

Μια από τις ταινίες που έχουν μείνει στην ιστορία είναι με διαφορά η Σωφερίνα, καθώς εκτός από φοβερούς ηθοποιούς (Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Βασίλης Αυλωνίτης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιώργος Πάντζας) μας έδωσε ίσως την πιο αστεία σκηνή στον Ελληνικό σινεμά.

Η περιβόητη ξεκαρδιστική σκηνή με τον «Γύλο» ή αλλιώς Σπανοβαγγελοδημήτρη Νικόλαο του Νικολάου, όπως λέγανε τον χαρακτήρα του Αυλωνίτη, χρειάστηκε να γίνει πάνω από 10 φορές μέχρι να να γυριστεί, μιας και κανείς δεν μπορούσε να κρατηθεί από τα γέλια. Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη σκηνή ήταν ότι ο Γύλος ήταν ελαφρώς… αλλήθωρος, με τον Αυλωνίτη να το «ξεχειλώνει» όσο δεν πάει και τον έρμο τον Παπαγιαννόπουλο να προσπαθεί (ανεπιτυχώς, φυσικά) να προφέρει σωστά το ονοματεπώνυμο του μάρτυρα.

Όπως είχε αναφέρει και ο Αλέκος Σακελλάριος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, κανείς σχεδόν από το επιτελείο της κωμωδίας δεν μπορούσε να μείνει ανέκφραστος και έτσι υπήρχαν ξεσπάσματα σε γέλια, με αποτέλεσμα να σταματάει συνεχώς το γύρισμα. Και μιλάμε για μια εποχή που είχε φυσικά πολλές δυσκολίες σε τεχνικό επίπεδο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ