Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΙσραηλινό μήνυμα προς το Ιράν η στοχευμένη επίθεση

Ισραηλινό μήνυμα προς το Ιράν η στοχευμένη επίθεση

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN

Αμερικανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε στο ABC News ότι ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν τοποθεσία στο Ιράν. Το Ισραήλ χτύπησε στο έδαφος του Ιράν δήλωσε αξιωματούχος στο CNN διευκρινίζοντας ότι ο στόχος δεν ήταν κάποια πυρηνική εγκατάσταση με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί να αναφέρουν ότι έγινε ισραηλινό χτύπημα και σε Συρία και Ιράκ. Ιρανοί αξιωματούχοι που μίλησαν στους New York Times έκαναν λόγο για χτύπημα στην αεροπορική βάση στο Ισφαχάν.

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει ως τώρα. Ερωτηθείς σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος του Πενταγώνου περιορίστηκε να απαντήσει «δεν έχουμε τίποτε να πούμε αυτή τη στιγμή».,

Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας σε διάφορες πόλεις, μετέδωσαν ιρανικά κρατικά ΜΜΕ, ενώ η κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση ανέφερε πως ακούστηκαν εκρήξεις στην Ισφαχάν, στο κεντρικό τμήμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Το Ισραήλ διεμήνυσε αυτή την εβδομάδα πως θα ανταποδώσει την επίθεση του Ιράν το σαββατοκύριακο με πάνω από 350 drones και πυραύλους, σχεδόν το σύνολο των οποίων καταστράφηκε εν πτήσει.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ