Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑπολύσεις στην Κιβωτό του Κόσμου

Απολύσεις στην Κιβωτό του Κόσμου

Απομακρύνθηκαν συνεργάτες της «Κιβωτού του Κόσμου» με ομόφωνη απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της δομής, εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση, με τους ελέγχους της Οικονομικής Αστυνομίας να συνεχίζονται, ενώ ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση. 
Πρόκειται για πάνω από πέντε πρόσωπα, που κλήθηκαν στη δομή και συναίνεσαν στην αποχώρήσή τους, όπως επιβεβαίωσε και η νέα πρόεδρος Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Μάλιστα, σύμφωνα και με τηλεοπτικά ρεπορτάζ, φέρονται να έλαβαν ήδη και τις αποζημιώσεις τους.

Συγκεκριμένα, απολύθηκαν ο Ιρακινός, γενικός διευθυντής της Κιβωτού, ο  «Πασχάλης» που είχε ενεργό ρόλο στις δομές της Κιβωτού και πρωταγωνιστεί στις καταγγελίες αρκετών πρώην και νυν τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, τόσο για ξυλοδαρμούς όσο και για παρενοχλήσεις και στελέχη του παραρτήματος της Πωγωνιανής Ιωαννίνων.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστεί η αξιολόγηση του προσωπικού, ενώ τοποθετείται και υπηρεσία σεκιούριτι, για την ασφάλεια των δομών.

Επίσης σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη των ερευνών, εντοπίστηκαν περίπου 270 λίρες και χρυσαφικά σε δομές της οργάνωσης, ενώ υπήρξε ακόμα μία κατάθεση από μια 20χρονη που κατήγγειλε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος της.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ