Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΓΕΙΑCOVID-19Ανοίγουν αύριο τα malls, τα κέντρα αισθητικής και ισχύει το click in...

Ανοίγουν αύριο τα malls, τα κέντρα αισθητικής και ισχύει το click in shop

Ανοίγουν αύριο τα malls και των κέντρων αισθητικής, όπως και η δυνατότητα για click in shop στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έκανε δεκτή την εισήγηση του υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα όλων των παραπάνω δραστηριοτήτων από αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Ανάπτυξης είχε εισηγηθεί και τις προηγούμενες εβδομάδες την επαναλειτουργία τόσο των εμπορικών κέντρων όσο και των κέντρων αισθητικής, ωστόσο η επιτροπή εμπειρογνωμόνων δεν έδινε το “πράσινο φως”.

Τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης εδώ και δύο εβδομάδες λειτουργούν με τη μέθοδο του click away.

Σημειώνεται ότι σήμερα στις 6 το απόγευμα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, στην οποία θα συμμετέχει και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη. Επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης θα ενημερώσει για την εξέλιξη του σχεδίου διάθεσης των self-tests.


spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ