Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΈναρξη λειτουργίας του κέντρου πελατών της Cyprus Airways

Έναρξη λειτουργίας του κέντρου πελατών της Cyprus Airways

Στις 14 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του γραφείου έκδοσης εισιτηρίων της Cyprus Airways στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ”το οποίο επιτρέπει στην Cyprus Airways να εξυπηρετεί άμεσα τους επιβάτες και να ενισχύει μια σχέση εμπιστοσύνης και δέσμευσης μεταξύ της αεροπορικής εταιρείας και της αγοράς-στόχου της.” σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. 

”Το εξειδικευμένο προσωπικό τους, με τον επικεφαλής της Εξυπηρέτησης Πελατών κ. Βαλεντίνο Χαλλούμη, θα είναι στην ευχάριστη θέση να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με θέματα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκύψουν στο αεροδρόμιο και να παρέχουν εξατομικευμένη βοήθεια σε θέματα που αφορούν πληροφορίες για τις πτήσεις. Η κατάλληλη καθοδήγηση στη διαχείριση των κρατήσεων παρέχεται επιμελώς σε όλους τους επιβάτες που επιθυμούν να αλλάξουν τις ημερομηνίες πτήσης τους, να αγοράσουν συγκεκριμένες θέσεις στο αεροσκάφος, να αναβαθμίσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία στην Business Class μας, να δημιουργήσουν εκ νέου κρατήσεις ή να προγραμματίσουν ταξίδια πολλών πόλεων με την Cyprus Airways. Αυτό δημιουργεί μια ομαλή ταξιδιωτική εμπειρία και παρέχει ενισχυμένη υποστήριξη προς την πελατειακή βάση της αεροπορικής εταιρείας.” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. 

Αναφερόμενος στην αεροπορική εταιρεία, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Τάσος Μιχαήλ, σημειώνει: “Το άνοιγμα του γραφείου μας στο αεροδρόμιο σηματοδοτεί την πρώτη από μια σειρά κινήσεων για την αποκατάσταση της παρουσίας μας στην τοπική κοινωνία, όπου απασχολούμε άμεσα και έμμεσα αρκετές εκατοντάδες άτομα ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο νησί. Οι Κυπριακές Αερογραμμές είναι ο κορυφαίος αερομεταφορέας ελλείψεων στην Κύπρο, με μια εξαιρετική νέα προσφορά business class, την οποία ονομάζω “Jet-Class” και μια πιο άνετη οικονομική καμπίνα από τους περισσότερους ανταγωνιστές, στα πρόσφατα παραδοθέντα νέα αεροσκάφη Airbus A220, ενώ μπορείτε να ταξιδέψετε ακόμη και με μικρού μεγέθους σκύλους στο αεροσκάφος. Σας ενθαρρύνουμε να επισκεφθείτε τη νέα μας ιστοσελίδα που εγκαινιάζεται στο τέλος του μήνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ειδικά προνόμια”.

”Το νέο Σημείο Πωλήσεων των Κυπριακών Αερογραμμών είναι ανοιχτό 365 ημέρες το χρόνο από τις 4 π.μ. έως τα μεσάνυχτα, προσφέροντας υποστήριξη και υπηρεσίες που σχετίζονται με τις πτήσεις. Οι υπηρεσίες μπορούν να λαμβάνονται με τη χρήση όλων των μορφών πληρωμής για την καλύτερη ικανοποίηση των απαιτήσεων όλων των επιβατών της αεροπορικής εταιρείας. Οι Κυπριακές Αερογραμμές δημιούργησαν ένα φιλόξενο περιβάλλον που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ατόμων που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο, προκειμένου να διασφαλίσουν την προσβασιμότητα στις υπηρεσίες τους και να ενισχύσουν τη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε ένα εμπορικό σήμα χωρίς αποκλεισμούς. Το γραφείο έκδοσης εισιτηρίων, που βρίσκεται στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας, είναι εύκολα προσβάσιμο και η φιλική ομάδα, που διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον ταξιδιωτικό κλάδο, είναι εκεί για να βοηθήσει όλους τους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας να δημιουργήσουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Αν σκέφτεστε να δοκιμάσετε τη διακεκριμένη Business Class τους, η οποία προσφέρει μια σειρά από εκλεκτές υπηρεσίες που είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας, μη διστάσετε να επισκεφθείτε την Cyprus Airways για να γίνουν όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις για εσάς” καταλήγει. 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ