Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣEpsilon Net: Διαπραγματεύσεις για στρατηγική συνεργασία με ξένο επενδυτή

Epsilon Net: Διαπραγματεύσεις για στρατηγική συνεργασία με ξένο επενδυτή

Σε αναστολή διαπραγμάτευσης τέθηκε η μετοχή της Epsilon Net, σε συνέχεια αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με αφορμή δημοσίευμα που αφορά τη μεταβίβαση του ποσοστού του βασικού μετόχου της.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, «το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε μεταβίβαση του ποσοστού του βασικού μετόχου της του δεν είναι ακριβές. Υφίστανται πράγματι διαπραγματεύσεις οι οποίες αφορούν σε στρατηγική συνεργασία με επενδυτή του εξωτερικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση

Η εταιρία EPSILON NET («Εταιρεία») σε απάντηση σχετικής επιστολής της Ε.Κ με αριθμό πρωτοκόλλου 1145/25/04/2024, σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, γνωστοποιεί τα εξής, μετά από ενημέρωση που έλαβε από το βασικό της μέτοχο:

Το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε μεταβίβαση του ποσοστού του βασικού μετόχου της του δεν είναι ακριβές. Υφίστανται πράγματι διαπραγματεύσεις οι οποίες αφορούν σε στρατηγική συνεργασία με επενδυτή  του εξωτερικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εφόσον η Εταιρία λάβει γνώση περί ολοκλήρωσης οποιασδήποτε συμφωνίας, θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ανακοινώσεις προκειμένου να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ