Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣCelestyal: Νέες ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

Celestyal: Νέες ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

Η Celestyal παρουσιάζει μια σειρά από επτά ημερήσιες εκδρομές, τις «National Geographic Day Tours», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε Ελλάδα και Κροατία. Οι εκδρομές, διάρκειας μίας και μισής ημέρας, ανοίγουν τον δρόμο για τους επιβάτες να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα από τις μοναδικά αυθεντικές εμπειρίες του National Geographic.

Οι νέες εμπειρίες στους προορισμούς, που τώρα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις, αποτελούν μια αληθινή ανακάλυψη. Υπό την καθοδήγηση εκπαιδευμένων ξεναγών του National Geographic, βασίζονται στην αφήγηση ζωντανών ιστοριών, την αποκλειστική πρόσβαση σε μοναδικά μέρη και την εξειδικευμένη γνώση που αποτελούν τον πυρήνα του National Geographic. Οι επιβάτες θα μυηθούν σε μια πληθώρα θεμάτων και στην τοπική κουλτούρα, καθώς θα ανακαλύπτουν ανθρώπους και μέρη που βρίσκονται στο επίκεντρο των κρουαζιέρων.

Οι εκδρομές είναι διαθέσιμες σε όλες τις κρουαζιέρες που επισκέπτονται τους παρακάτω προορισμούς:

Αθήνα

  • Η ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Από την γέννηση των Ολυμπιακών αγώνων μέχρι την αναγέννησή τους στην Αθήνα του 2004, μέσω μιας λεπτομερούς περιήγησης στις περιοχές των Ολυμπιακών Αγώνων αποκαλύπτεται η εξέλιξή τους. Εκεί, θα ανακαλύψουν, πώς οι αρχαίοι Έλληνες αθλητές εξακολουθούν να εμπνέουν τη χώρα σήμερα. Η ξενάγηση συμπεριλαμβάνει την ευκαιρία να συναντήσουν έναν πρώην αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων για μια αποκλειστική θέαση/ξενάγηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Συγκροτήματος.

Ντουμπρόβνικ

  • Η παραγωγή μεταξιού και η παράδοση πίσω από το κέντημα Konvale. Οι επιβάτες θα ξεκινήσουν μια περιήγηση στην περιοχή Konvale της Κροατίας, όπου η τοπική τέχνη της κατασκευής παραδοσιακών κεντημάτων διατηρείται ζωντανή για τις μελλοντικές γενιές.
  • Τα οφέλη και οι γεύσεις της καλλιέργειας στρειδιών. Οι επιβάτες θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία στον κόλπο Mali Ston Bay, επισκεπτόμενοι ένα ενεργό εκτροφείο στρειδιών. Εκεί, θα ανακαλύψουν τα οικολογικά οφέλη της καλλιέργειας στρειδιών κατευθείαν από την πηγή.
  • Τα σημαντικότερα σημεία του Ντουμπρόβνικ από τη δική σας ματιά. Οι επιβάτες θα εξερευνήσουν τα ορόσημα και τα κρυμμένα διαμάντια του Ντουμπρόβνικ με έναν φωτογράφο οδηγό του National Geographic. Ξεκινώντας από το Φρούριο St Lawrence, θα φωτογραφίσουν την Πύλη Pile, το Stradun, την Old Town Market, το Jesuit Stairs και το Rector’s Palace.

Ρόδος

  • Ανεξερεύνητη ανακάλυψη. Η ξεχωριστή εξερεύνηση της Ρόδου, θα ξεκινήσει με την επιβίβαση σε ένα όχημα 4Χ4 υπό την συνοδεία ενός τοπικού ξεναγού, ο οποίος θα μοιραστεί με τους επιβάτες τις γνώσεις του σχετικά με τη χλωρίδα, την πανίδα και τον τοπικό πολιτισμό αυτού του πανέμορφου ελληνικού νησιού.
  • Ο συναρπαστικός κόσμος των μελισσών. Οι επιβάτες θα επισκεφθούν το Μουσείο Μέλισσας της Ρόδου και θα ανακαλύψουν γιατί οι μέλισσες είναι από τους σημαντικότερους ζωντανούς οργανισμούς στον πλανήτη. Θα δοκιμάσουν τοπικό μέλι και θα επισκεφτούν ένα ενεργό μελισσοκομείο για να εξερευνήσουν μια αποικία μελισσών.
  • Blutopia: μια εμπειρία θαλάσσιας βιολογίας. Οι επιβάτες θα μάθουν την ιστορία πίσω από την «Blutopia», μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που προσπαθεί να κρατήσει νέους επιστήμονες στον τόπο τους, προκειμένου να επιτύχουν την προστασία του φυσικού θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Όλες οι ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours» που προσφέρονται, πληρούν τα κριτήρια του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού, ενώ κάθε ταξίδι που κλείνεται συνεισφέρει στην υποστήριξη της παγκόσμιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «National Geographic Society» και στο έργο της να προστατεύει και να διαφωτίζει τον κόσμο μέσω της εξερεύνησης, της έρευνας και της εκπαίδευσης.

Ο Κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Αυτές οι ανεπανάληπτες νέες εκδρομές στους προορισμούς, που προσφέρονται μέσω των περιηγήσεων του National Geographic, αποτελούν την ιδανική προσθήκη στις εμπειρίες της Celestyal. Με την καθοδήγηση εξειδικευμένων ξεναγών, παρουσιάζουν τον πλούτο της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς κάθε προορισμού, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στις πρακτικές βιώσιμου τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το celestyal.com ή καλέστε στο 211 1995176.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ