Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤελικός κυπέλλου: Πανθεσσαλικό ξανά, αλλά και Ιωάννινα- Μυτιλήνη!

Τελικός κυπέλλου: Πανθεσσαλικό ξανά, αλλά και Ιωάννινα- Μυτιλήνη!

Ο τραγέλαφος με τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου δεν έχει προηγούμενο, ούτε τελειωμό! Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έφτασε στο σημείο να ανακοινώνει επίσημα πως θα καταφέρει να βρει πόλη και γήπεδο, παρά τον…πόλεμο που της γίνεται. Αστεία πράγματα.

Και μέσα σε όλα αυτά, τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο σε καθημερινή βάση! Στο… ριάλιτι που φέρει τον τίτλο: “Υπάρχει γήπεδο για τον εφετινό τελικό ;“, προστέθηκε σήμερα (4/05) και άλλο επεισόδιο. Καθώς ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος δήλωσε: “Αν γίνει αίτημα, θα δώσω το γήπεδο με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει από πριν, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis

Οι ομάδες του τελικού φαίνεται να προτιμούν τη λύση του Βόλου, που εξ αρχής προβλεπόταν στην προκήρυξη της διοργάνωσης. Το ζήτημα βέβαια είναι εάν θα επιμείνει ο Αχιλλέας Μπέος στην αρχική του τοποθέτηση, ότι θα μοιραστούν συνολικά 400 προσκλήσεις, ούτε μία θέση παραπάνω.

Εάν λοιπόν οι ομάδες, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, υποχωρήσουν, τότε το Πανθεσσαλικό στάδιο είναι πιθανό να αποτελέσει την έδρα του αγώνα. Καμία από τις δύο δεν ήθελε ασφαλώς αυτό το σενάριο με τις 400 προσκλήσεις, όμως από την άλλη τα κατάλληλα γήπεδα στην περιφέρεια για αγώνα με τέτοιες απαιτήσεις, σε πόλεις ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι ελάχιστα. Την ώρα που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:

Ο τελικός είναι περιφερόμενος θίασος, έπρεπε να ήταν γιορτή και να χαίρεται ο κόσμος να τον παρακολουθήσει. Για να τον θέλω, θα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το ζητήσουν. Αν πραγματικά κατάλαβαν τι έκαναν, γιατί να μην δώσω το γήπεδο. Αν έρθει το αίτημα, θα δώσω το γήπεδο γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται.

Υπάρχει τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο παράγοντας δεν παίζει μπάλα, αλλά παίζει έξω από τις τέσσερις γραμμές και δίνει λύσεις. Μιλάμε για νούμερα, γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό μέχρι να βρεθεί λύση.

Εγώ τα παντελόνια τα φοράω και τα τιμάω, όχι γιατί κρυώνω. Αλλά αν γίνει αίτημα θα δώσω το γήπεδο με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει από πριν“.

Εξακολουθούν πάντως να εμφανίζονται υποψηφιότητες. Νέο σενάριο κάνει λόγο για εξέταση της περίπτωσης του γηπέδου των «Ζωσιμάδων» στα Ιωάννινα, ενώ ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης απέστειλε πρόταση στην ΕΠΟ, προκειμένου να φιλοξενηθεί ο τελικός στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Το Δημοτικό Στάδιο χρησιμοποιείται ως έδρα του Αιολικού, που κατέκτησε φέτος τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και θα πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ