Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣυνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό

Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό

Σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί στην αίθουσα που έχει παραχωρηθεί στο ισόγειο του Εφετείου η δίκη για τη «φρίκη στον Κολωνό».

Ήδη το δικαστήριο έχει ανακοινώσει τα ονόματα των 14 μαρτύρων κατηγορίας που θα καταθέσουν για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα μάλιστα με τα ονόματα που ανακοίνωσε από τον κατάλογο ο πρόεδρος, πρώτη θα κληθεί για κατάθεση η θεία της 12χρονης. Υπενθυμίζεται ότι η θεία της ανήλικης ήταν εκείνη που αποκάλυψε τι συνέβαινε και κατήγγειλε το συμβάν στις αρχές. Μάλιστα η 12χρονη μένει στο σπίτι της όλο αυτό το διάστημα.

Παράλληλα, την απόφαση να διεξαχθεί η δίκη για την κακοποίηση και σεξουαλικη εκμετάλλευση της 12χρονης κεκλεισμένων των θυρών Κεκλεισμένων των θυρών έλαβε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Οι νομικοί παραστάτες της 12χρονης υπέβαλαν αίτημα για διεξαγωγή της δίκης χωρίς την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω της φύσεως της υπόθεσης, ενώ το αίτημα στηρίχθηκε και από 3 κατηγορουμένους.

Υπέρ του αιτήματος τάχθηκε η εισαγγελέας της έδρας που ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα για να προστατευτεί η ανήλικη και το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ