Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτην πλήρη αναδόμηση της Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής προχώρησε ο Ν.Χαρδαλιάς

Στην πλήρη αναδόμηση της Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής προχώρησε ο Ν.Χαρδαλιάς

Στη μετακίνηση 27 στελεχών της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής προχώρησε ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της υγειούς αναδόμησης της Υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, μετακινούνται και οι επτά διευθυντές, καθώς και 20 τμηματάρχες. Όσοι από αυτούς επιβαρύνονται με κατηγορίες για πειθαρχικά παραπτώματα μετατέθηκαν σε άλλες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, ενώ όσοι επιβαρύνονται με κατηγορίες για ποινικά παραπτώματα τέθηκαν σε αργία, ακόμα και σε περιπτώσεις που η γνωμοδότηση της προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου ήταν αρνητική.

Την ίδια στιγμή, επτά νέα στελέχη της Περιφέρειας με πλούσιο βιογραφικό και αποδεδειγμένη καλή απόδοση στις υπηρεσίες τους αναβαθμίζονται, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης στη Διεύθυνση Μεταφορών.

Το αμέσως επόμενο διάστημα δρομολογείται η μετακίνηση προσωπικού από άλλες υπηρεσίες της Περιφέρειας προς τις Διευθύνσεις Μεταφορών προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της και η εμπέδωση μιας νέας κουλτούρας στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ