Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠρόταση για εξαγορά της Ίντερ κατέθεσε η BC Partners

Πρόταση για εξαγορά της Ίντερ κατέθεσε η BC Partners

Πρόταση για την αγορά της Ίντερ κατέθεσε στη Suning η BC Partners, αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται, το ακριβές ποσό της πρότασης δεν έγινε γνωστό, ωστόσο η ενδιαφερόμενη εταιρεία έχει αποτιμήσει την αξία της ιταλικής ομάδας περίπου στα 750 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των χρεών, με τη Suning να θεωρεί το ποσό χαμηλό. Οι Κινέζοι έχουν επενδύσει πάνω από 600 εκατομμύρια στον ιταλικό σύλλογο και δεν θέλουν να αποχωρήσουν με απώλειες.

Όπως έχει αναφέρει από τις 8 Ιανουαρίου το finupnews, την πρόταση της BC Partners είχε αναλάβει να εξετάσει και να καταρτίσει ο Νίκος Σταθόπουλος, που βρίσκεται στην εταιρεία από το 2005. Είναι πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και υπεύθυνος στην καθοδήγηση των επενδύσεων σε τηλεπικοινωνίες και μέσα ενημέρωσης, με ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις στην Ιταλία.

Σημειώνεται πως ο Στίβεν Ζανγκ, Πρόεδρος και ιδιοκτήτης του συλλόγου του Μιλάνου έχει αρνηθεί στο παρελθόν ότι η Ίντερ είναι προς πώληση, ωστόσο εδώ και αρκετό διάστημα αρκετά ιταλικά ΜΜΕ μιλούσαν ήδη για συζητήσεις με την BC Partners.

Β. Κοντομίχης

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ