Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠρόγραμμα Ν. Δένδια στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου των 200 ετών

Πρόγραμμα Ν. Δένδια στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου των 200 ετών

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα υποδεχθεί σήμερα, 24 Μαρτίου, στο αεροδρόμιο, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο, συνοδευόμενο από τη σύζυγό του, δούκισσα της Κορνουάλης. Στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην ειδική επετειακή εκδήλωση των εγκαινίων του νέου κτιριακού συγκροτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης και ακολούθως θα παρευρεθεί στο επίσημο δείπνο που παραθέτει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αύριο, ανήμερα της Εθνικής Εορτής, ο υπουργός θα παρίσταται στη στρατιωτική παρέλαση και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρίγκιπα της Ουαλίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολούθως, ο κ. Δένδιας θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής του Χρυσού Μεταλλίου Αξίας της Πόλεως των Αθηνών στον πρίγκιπα της Ουαλίας, που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο των Αθηνών. Μετά το πέρας της τελετής, ο υπουργός θα έχει σύντομη συνάντηση με την υφυπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, αρμόδια για Ευρωπαϊκή Γειτονία και Αμερική, Γούεντι Μόρτον (Wendy Morton).

Τέλος, ο κ. Δένδιας θα αποχαιρετίσει τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρησή τους από τη χώρα μας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ