Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Τσίπρας ζητάει εκλογές και ακυρώνει το συνέδριο του;

Ο Τσίπρας ζητάει εκλογές και ακυρώνει το συνέδριο του;

Αυτά μόνο ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να τα κάνει. Την ίδια ώρα που ζητάει εκλογές εδώ και…τώρα ήδη φαίνεται ότι αποφάσισε για άλλη μια φορά να ακυρώσει το Συνέδριο του λόγω πανδημίας!

Το Συνέδριο ήταν να διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου, αλλά φαίνεται ότι μετά από εισηγήσεις οι προεδρικοί γνωμοδότησαν  ότι οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση του .

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, όλοι συμφώνησαν ότι ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων  εξαιτίας της μετάλλαξης  Όμικρον δεν επιτρέπει ούτε την ολοκλήρωση της προσυνεδριακής διαδικασίας και γι’ αυτό θα έπρεπε να το αναβάλουν.

Για την ώρα πάντως δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία. Η πορεία της πανδημίας θα καθορίσει το πότε θα οριστεί η νέα ημερομηνία, που πιθανότατα θα είναι μέσα στην άνοιξη.

Πάντως άνθρωποι που γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία εκτιμούν ότι η πορεία της πανδημίας είναι το κατάλληλο πρόσχημα καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε την σύγκρουση τώρα καθώς πιστεύει ότι μπορεί να έχουμε εκλογές την Άνοιξη και θέλει το μετατρέψει σε εκλογικό και να αποφύγει ταυτόχρονα εσωκομματικές κόντρες . Βέβαια η απορία είναι πως όταν δεν κάνει συνέδριο λόγω COVID ζητά πρόωρες εκλογές μέσα σε αυτές τις συνθήκες …

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ