Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚολωνός: Κρίσιμες ώρες για τον 5χρονο μετά τη φωτιά στο διαμέρισμα

Κολωνός: Κρίσιμες ώρες για τον 5χρονο μετά τη φωτιά στο διαμέρισμα

Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν νοσηλεύεται το 5χρονο αγόρι που ανασύρθηκε το βράδυ της Κυριακής (27/11) χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Εντωμεταξύ ο πατέρας του παιδιού αναμένεται να κληθεί εκ νέου για κατάθεση σήμερα, Δευτέρα, το πρωί προκειμένου να δώσει νέες εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πατέρας του 5χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης, αρχικά είπε στους πυροσβέστες ότι ότι ήταν στην είσοδο του κτηρίου για να ξεκουραστεί από την εργασία τους στις ελιές αλλά στη συνέχεια τους είπε ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα παιδιά ο ίδιος. Αυτός είναι και ο λόγος που θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου, προκειμένου να αποσαφηνίσει τα θολά σημεία της υπόθεσης.

Μαζί με το 5χρονο παιδί στο διαμέρισμα της οδού Αλκυόνης βρίσκονταν τα δύο ανήλικα αδέλφια του ηλικίας 8 και 12 ετών τα οποία κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής, ξεκίνησε από το αναμμένο μάτι της κουζίνας του διαμερίσματος δευτέρου ορόφου.

Ήταν κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς που οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ