Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΘερμή υποδοχή Μητσοτάκη στην Βόνιτσα

Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στην Βόνιτσα

Στην Βόνιτσα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους.

Σύμφωνα με τα akarnanikanea, ο Πρωθυπουργός είχε συζήτηση με τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας, κ. Αποστολάκη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη, δημάρχους από Λευκάδα και Αμφιλοχία και άλλα τοπικά στελέχη στο barcode cafe στην παραλία της Βόνιτσας.

Στην σύντομη ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η Δυτική Ελλάδα αναπτύσσεται σε ότι αφορά τον τουρισμό, ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και φυσικά αναφέρθηκε στην παράδοση της παράκαμψης της Αμφιλοχίας, ενός έργου που μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας επιτέλους παραδίδεται στην κυκλοφορία.

«Μετά από πάρα πολλά χρόνια θα εγκαινιάσουμε την παράκαμψη της Αμφιλοχίας, η οποία σήμερα θα δοθεί στην κυκλοφορία για να μπορέσετε να γλιτώσετε τουλάχιστον 25 λεπτά όσοι μετακινείστε από την Ιόνια προς την Βόνιτσα, την Πρέβεζα, προς την Πάλαιρο, προς την Λευκάδα, ένα από τα πολλά σημαντικά αναπτυξιακά έργα, που γίνονται σε μία Ελλάδα, που αλλάζει» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Θέλω να σας δώσω την προσωπική μου διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο, με ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια μέχρι το τέλος της τετραετίας για να στηρίξουμε τους πολίτες, να στηρίξουμε την ελληνική περιφέρεια, να υλοποιήσουμε στο ακέραιο το πρόγραμμα μας και παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες, που μας έτυχαν να θέσουμε στην κρίση του ελληνικού λαού στο τέλος της τετραετίας ένα πλήρες κυβερνητικό έργο, που θα μας επιτρέψει και πάλι να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ