Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΗ πρεσβυτέρα είναι το πρόσωπο που «άδειασε» τραπεζική θυρίδα-Τι περιείχε

Η πρεσβυτέρα είναι το πρόσωπο που «άδειασε» τραπεζική θυρίδα-Τι περιείχε

Σοκάρουν την ελληνική κοινωνία οι συνεχείς αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου. Στο προσκήνιο μαζί με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμούς των παιδιών είναι και τα οικονομικά της ΜΚΟ. Τα πλεονάσματα κάθε έτους και τα δεκάδες εκατομμύρια απο χορηγίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των οικονομικών ελέγχων ενώ αναμένεται να ελεγχθούν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των ιθυνόντων της δομής, αλλά και η κινητή και ακίνητη περιουσία της.

Στο επίκεντρο των ερευνών της Οικονομικής Αστυνομίας, βρίσκονται τα εκατομμύρια ευρώ που πέρασαν από τα χέρια των ανθρώπων της Κιβωτού του Κόσμου και η χλιδάτη ζωή, με τα ακριβά αυτοκίνητα που φέρεται να έκανε ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα του.

Την ίδια ώρα, έρχεται στο φως, ένα ακόμη αποκαλυπτικό περιστατικό πρώην κορυφαίο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού Ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας. 
Σύμφωνα με το Mega, το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα είναι η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου, Σταματία Γεωργαντή.

Αφού πήρε το περιεχόμενο, το οποίο είναι άγνωστο, προγραμμάτισε ραντεβού με άλλη τράπεζα, σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ώστε να νοικιάσει νέα θυρίδα -κάτι που, όπως φαίνεται, δεν έχει ακόμα συμβεί. Σημειώνεται ότι δικαιούχοι της θυρίδας είναι η ίδια και ο πατέρας Αντώνιος. Στην ίδια τράπεζα η Κιβωτός του Κόσμου φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Τα οικονομικά στοιχεία της Κιβωτού του Κόσμου έχουν μπει στο στόχαστρο, αφού τα ποσά που ακούγονται για τις δωρεές και τις χορηγίες που «ακούγονται» προκαλούν ζάλη!

Από το 2017 έως το 2022, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δωρεές και οι χορηγίες στην Κιβωτό του Κόσμου ξεπερνούν κατά πολύ τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Στο μεταξύ ο πατήρ Αντώνιος και η παπαδιά έχουν προσλάβει 3 δικηγόρους – Κονταξής, Τριανταφύλλου και Κώτσος – προκειμένου να συνδράμουν στην υπεράσπισή τους.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ