Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΕΛΛΑΚΤΩΡ: Η D-Day της Πέμπτης και ο ρόλος-κλειδί του Διαμαντή Διαμαντίδη

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Η D-Day της Πέμπτης και ο ρόλος-κλειδί του Διαμαντή Διαμαντίδη

Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, την Πέμπτη και ήδη στην αγορά τα 2 στρατόπεδα, έχουν τους φανατικούς υποστηρικτές (και συμφέροντα) με τα στοιχήματα να “πέφτουν βροχή”.    

Η πλευρά των Ολλανδών έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, πλην όμως και οι Αρκάδες έχουν “χαρτιά στα χέρια τους”. Για ντέρμπυ, προοιωνίζονται οι ένθεν-κακείθεν επαφές, που συνεχίστηκαν, εργωδώς, και το ΣαββατοΚύριακο.    

Reggeborgh (family office) vs Invesco (συν όσους συντάσσονται αφανώς…), με καλά πληροφορημένη πηγή μου, να εκτιμά πως για την κλίση της ζυγαριάς, προς τη μία ή την άλλη πλευρά, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η στάση που θα κρατήσει ο Διαμαντής Διαμαντίδης.      

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο εφοπλιστής της ποντοπόρου ελέγχει ένα 4,5%-4,95% του μ.κ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, μερίδιο κρίσιμο για την ενίσχυση της μίας ή της άλλης πλευράς.     

Ο έμπειρος εφοπλιστής, μπορεί να ήταν δηλωμένος φίλος και στο πλευρό του Δημήτρη Καλλιτσάντση στον πρώτο πόλεμο των… Ρόουζ, το καλοκαίρι του 2018, “Εγώ είμαι φίλος του Δημήτρη, 30 χρόνια…”, είχε πει τότε, σχέση που ήταν (και είναι γνωστή) στα πέριξ της Ακτής Μιαούλη.      

Εκτοτε, όμως άλλαξαν πολλά, πάρα πολλά ακόμη και μεταξύ των σχέσεων των Δημήτρη και Αναστάση Καλλιτσάντση, με τον πρώτο να έχει έρθει να αντιπαρατεθεί- ουκ ολίγες φορές- στον δεύτερο, την περίοδο προεδρίας του Αναστάση.      

Γνωστά όλα αυτά.      

Οχι, όμως και το ότι ο Δ.Δ. έχει προσεγγισθεί, μεθοδικά, από την πλευρά των Ολλανδών, με ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει για την έκβαση της γ.σ της Πέμπτης.    

Με την πηγή, να εκτιμά πως δύσκολα θα πάει και σε νέα αναβολή.   

Ούτως ή άλλως, θα σας κρατώ ενήμερους.      

-Ο… κουμπάρος-     

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ