Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑ«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία» τις τελευταίες ημέρες και σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, σε ηλικία 68 ετών.

«Έφυγες Τέτη μου αγαπημένη….ήρθα σήμερα από Θεσσαλονίκη για να σε δω αλλά δεν πρόλαβα… ίσως βρεθούμε σ έναν άλλο κόσμο.. μακριά από θλίψεις και αδιαφορία… Αντίο σεμνή μου φίλη…Σ αγαπώ» ήταν το μήνυμα με το οποίο την αποχαιρετά η Άννα Φόνσου μέσα από το «Σπίτι του Ηθοποιού» στο Instagram.

Η Τέτη Σχοινάκη γεννήθηκε στις 24 Απριλίου και είναι Ελληνίδα ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε βιντεοταινίες του 1980, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις.

«Και ζω ακόμη. Σας την έφερα τώρα. Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Μεγαλώνοντας, κερδίζεις άλλα πράγματα. Δεν μπορείς στα 50 και στα 60 να έχεις το κορμί που είχες στα 25, αναμφίβολα. Αυτό που θαυμάζω στους ανθρώπους είναι η γοητεία που μπορεί να εκπέμπει ο καθένας. Αυτό δεν αλλάζει με τα χρόνια. Εχω γνωρίσει άτομα που έχουν φτάσει στα 80 και είναι το ίδιο γοητευτικά, με άλλα, βέβαια, μέτρα και σταθμά. Ίσως είναι το μόνο αγέραστο πράγμα στον άνθρωπο, γιατί πηγάζει από μέσα του», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ