Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣPerformance Shipping: Εξασφαλίζει 211,4 εκατ. δολάρια από τη ναύλωση τριών υπό κατασκευή...

Performance Shipping: Εξασφαλίζει 211,4 εκατ. δολάρια από τη ναύλωση τριών υπό κατασκευή πλοία της

Συμφωνία ναύλωσης για τρία από τα υπό ναυπήγηση πλοία της εξασφάλισε η Η Performance Shipping, συμφερόντων Αλίκης Παληού.

Ειδικότερα, η ναυτιλιακή ήρθε σε συμφωνία με την Clearlake Shipping, θυγατρική του ναυτιλιακού κολοσσού Gunvor, εξασφαλίζοντας ναύλο για πέντε χρόνια για κάθε ένα από τα πλοία στα 31.000 δολάρια την ημέρα.

Τα πλοία αναμένεται να ξεκινήσουν τα συμβόλαιά τους με την παράδοση από το ναυπηγείο Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding το τέταρτο τρίμηνο του 2025, το πρώτο τρίμηνο του 2026 και το δεύτερο τρίμηνο του 2026.

«Αυτές οι συμβάσεις αναδεικνύουν τη συνετή προσέγγισή μας στη διασφάλιση μακροπρόθεσμων σταθερών εσόδων σε κερδοφόρες τιμές ναύλωσης και στην επίτευξη σημαντικής ρευστότητας κατά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας των τριών νεότευκτων αδελφών πλοίων μας. Η σταθερή συμφωνία είναι αξίας περίπου 169,8 εκατομμυρίων δολαρίων που αντιστοιχεί στο 88% του συνολικού κόστους κατασκευής των πλοίων, σύμφωνα με την Performance, η οποία έχει τώρα ενισχύσει τα σταθερά έσοδά της σε επίπεδο στόλου σε τουλάχιστον σε 211,4 εκατομμύρια δολάρια», δήλωσε ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Performance Shipping.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ