Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSEκτός ΕΕΣΥΠ η Ράνια Αικατερινάρη

Eκτός ΕΕΣΥΠ η Ράνια Αικατερινάρη

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, νέος διευθύνων σύμβουλος στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, το γνωστότερο και ως ΥπέρΤαμείο- προϊστάμενος φορέας- του έτερου γνωστότερου ΤΑΙΠΕΔ.   

Η απερχόμενη είναι μία περίπτωση, με ενδιαφέρον. Από το 2010 έως το 2015 αναπληρώτρια σύμβουλος στην ΔΕΗ, επελέγη επί Γ. Παπανδρέου και παρέμεινε επί Αντ. Σαμαρά.    

Το 2015 αποχώρησε, όπως ισχυρίζονται οι “κακές γλώσσες” ως “τιμωρία” στην μητέρα της Ασημίνα Ξηροτύρη, η οποία επέλεξε να ακολουθήσει τον Φώτη Κουβέλη στην ΔΗΜ.ΑΡ.    

Το 2017 επελέγη το 2017, επί ΣΥΡΙΖΑ, ως επικεφαλής στην νευραλγική θέση του επικεφαλής του ΥπέρΤαμείου, πυροδοτώντας σφοδρές αντιδράσεις από την πλευρά, κυρίως, της Ν.Δ.    

Ωστόσο ήταν η ΝΔ που όταν ανέλαβε την κυβέρνηση αντί να προχωρήσει σε άμεσες αλλαγές- όπως προεκλογικά είχε αφήσει να εννοηθεί- άφησε την κ. Αικατερινάρη στην θέση της, μέχρι τελευταία.   

Εκ του αποτελέσματος κρινόμενη η απερχόμενη επικεφαλής, μάλλον ορθώς απομακρύνεται. 

Ο νέος ceo εκτελεστικό μέλος με πλούσια διεθνή και εγχώρια θητεία, έχει βιογραφικό που θα μπορούσε να τον καταστήσει αποτελεσματικό στο μέτωπο των ιδιωτικοποιήσεων.     

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ