Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΧ. Θεοχάρης : Είμαστε πάντα δίπλα σε όσους άγγιξε αυτή η τραγωδία

Χ. Θεοχάρης : Είμαστε πάντα δίπλα σε όσους άγγιξε αυτή η τραγωδία

«Είμαστε και θα είμαστε πάντα πλάι σε όσους άγγιξε η τραγωδία της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Φυσικά επιθυμία όλων η δικαιοσύνη να κινηθεί ταχύτατα, με ευθυκρισία, να ολοκληρώσει το έργο της, αποδίδοντας ευθύνες, όπου αυτές και αν βρίσκονται» ανέφερε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχαρόπουλος από το βήμα της Ολομέλεια»

Ο κ. Θεοχάρης ανέφερε πως «η τραγωδία των Τεμπών μας συγκλόνισε όλους. Καθώς έκοψε το νήμα της ζωής τόσων νέων ανθρώπων τόσο άδικα, τόσο αδόκητα. Θα μπορούσε να είναι τα παιδιά μας, τα παιδιά σας, τα παιδιά όλων μας». Υπογράμμισε πως είναι «δεδομένη η στήριξή μας, φυσικά, σε όσους αυτό το δυστύχημα άγγιξε, είμαστε και θα είμαστε πάντα πλάι τους. Και φυσικά επιθυμία όλων η δικαιοσύνη να κινηθεί ταχύτατα, με ευθυκρισία, να ολοκληρώσει το έργο της, αποδίδοντας ευθύνες, όπου αυτές και αν βρίσκονται» και «σε αυτό συμφωνούμε όλοι».

Απέρριψε τις κατηγορίες της Αντιπολίτευση περί «πολιτικής συγκάλυψη» λέγοντας πως «κάτι τέτοιο δεν υπάρχει» και σημείωσε πως «ο ελληνικός λαός, όπως θα κρίνει την υποτιθέμενη συγκάλυψη, έτσι κρίνει και την πολιτική εκμετάλλευση. Την πολιτική τυμβωρυχία στους πενήντα επτά αυτούς θανάτους»

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ