Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΧρ. Δήμας: Οι ψηφιακές λύσεις θα έχουν καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της...

Χρ. Δήμας: Οι ψηφιακές λύσεις θα έχουν καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της καθημερινότητας μας

«Οι ψηφιακές λύσεις μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της καθημερινότητας μας» σημειώνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση ότι η BEAT αλλάζει και γίνεται FREE NOW.

Όπως αναφέρει ο υφυπουργός: «Το The BEAT App αλλάζει και γίνεται FreeNow! Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα πως μετατρέπεται από μια εφαρμογή εύρεσης ταξί σε ένα Mobility Super App, το FREE NOW. Περνάει λοιπόν σε μια νέα εποχή, όπου καθένας θα έχει πλέον την δυνατότητα επιλογής της μετακίνησής του με οποιοδήποτε μέσο, σε ολόκληρη την Ευρώπη, εύκολα, απλά χρησιμοποιώντας μία εφαρμογή και ένα τρόπο πληρωμής.

Η Beat αποτελεί ένα παράδειγμα επιτυχίας για την εξέλιξη μιας νεοφυούς επιχείρησης. Ιδρύθηκε το 2011 στην Αθήνα, απασχολώντας μόλις 4 άτομα, και έκτοτε έφτασε να απασχολεί 1.300 εργαζόμενους σε Ελλάδα, Ολλανδία, Περού, Χιλή, Μεξικό, Κολομβία και Αργεντινή, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί χιλιάδες Έλληνες πολίτες καθημερινά και αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή τους για μεταφορές με ταξί.

Οι ψηφιακές λύσεις μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της καθημερινότητας μας και ιδιαίτερα μια πλατφόρμα μετακίνησης μπορεί με τα δεδομένα της να συμβάλλει στο σχεδιασμό πολιτικών για βιώσιμες πόλεις. Παράλληλα ενθαρρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιούν βιωσιμότερερες επιλογές, προκειμένου να επιτευχθούν συντομότερα οι στόχοι της κλιματικής αλλαγής»

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ