Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤ. Θεοδωρικάκος: Ενισχύουμε την ασφάλεια, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στην Καισαριανή

Τ. Θεοδωρικάκος: Ενισχύουμε την ασφάλεια, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στην Καισαριανή

Στο Δημαρχείο και το Αστυνομικό Τμήμα  Καισαριανής ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

Σε μια ιστορική περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής, την Καισαριανή, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Ο Υπουργός  περιηγήθηκε στην έκθεση  “Καισαριανή 22 – Ιστορίες και Προτάσεις: η πρώτη επιστημονική έρευνα για τον προσφυγικό συνοικισμό” στο Δημαρχείο και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την πορεία των έργων που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Εσωτερικών: την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της πόλης και του Σκοπευτηρίου. Δύο εμβληματικά έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής στην ευρύτερη περιοχή.

Συζητήθηκαν ακόμη τα θέματα της ασφάλειας με τον Υπουργό να υποδέχεται θετικά το αίτημα φορέων και πολιτών της Καισαριανής για δημιουργία ειδικού γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή τους. Επόμενος σταθμός του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ήταν το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Εκεί, παρουσία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, ενημερώθηκε για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, τις ειδικές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ και τις νυχτερινές περιπολίες στην περιοχή.  

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ