Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΤώρα ποιος συγκαλύπτει κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;

Τώρα ποιος συγκαλύπτει κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;

Όταν ξεκίνησε αυτή η δυσώδης υπόθεση με την 12χρονη, είχαμε πει ότι στην υπόθεση δεν υπάρχει άλλοθι κομματικής ή πολιτικής ταυτότητας. Για αυτό και πρέπει να αποκαλυφθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στην ιστορία. Με ονόματα και φωτογραφίες, μπας και αυτή η κοινωνική λαίλαπα, μαζευτεί πριν να είναι αργά. Διότι ο διασυρμός σε πολλές των περιπτώσεων είναι μεγαλύτερη ποινή από αυτή που επιβάλλουν τα δικαστήρια. Θυμάμαι σαν τώρα τα διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είτε να βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα, είτε να βγάζουν πύρρειες ανακοινώσεις, είτε να υιοθετούν το ισοπεδωτικό μήνυμα #ΝΔ παιδεραστές. Ζητούσαν να δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα και των 212 φερόμενων συνομιλητών της 12χρονης.

Ακόμη θυμάμαι το συγκινητικό άρθρο του Αλέξη Τσίπρα ότι η 12χρονη είναι παιδί όλων μας και ότι η κακιά αυτή δεξιά κυβέρνηση αντί να αποκαλύπτει σφυρίζει αδιάφορα στο εμπόριο ανθρώπων; Ελα όμως που η ζωή καμία φορά τα φέρνει ανάποδα. Και μέσα στα…τέρατα που έψαχναν τον έρωτα σε ένα 12χρονο παιδάκι, βρέθηκε και στέλεχος της Κουμουνδούρου και μάλιστα υψηλόβαθμο! Και εκεί οι άνθρωποι που κραύγαζαν όλα στο φως, ζητούσαν διαφάνεια, μιλούσαν για επιχείρηση συγκάλυψης και άλλα σωστά, ξαφνικά άρχισαν τις…γαργάρες. Στην ανακοίνωσή τους, με την οποία διέγραφαν το στέλεχός τους, έπαθαν αμνησία. Και ούτε όνομα είπαν ούτε και αριθμό.

Τα γράφουμε αυτά, όχι για να πικάρουμε τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Από την πρώτη στιγμή και μάλιστα δημόσια είχα τοποθετηθεί γράφοντας ότι οι παιδοβιαστές, οι παιδόφιλοι, οι παιδεραστές, υπάρχουν παντού. Μπορεί να ψηφίζουν οποιοδήποτε κόμμα και να έχουν την όποια ταυτοτική ταμπέλα. Από του επαναστάτη μέχρι του…παπά. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Και η Δικαιοσύνη έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζει. Είχαμε επισημάνει, χωρίς καμία διάθεση συμψηφισμού, ή συγκάλυψης του οποιουδήποτε, ότι η ισοπέδωση και η ταύτιση ενός κόμματος με τον όποιο, ή όποιους παραβατικούς μόνο κακό κάνει στο πολιτικό σύστημα. Το είχα πεί και στον ξάδελφο του τ.πρωθυπουργού Γιώργο Τσίπρα. Αλλά τότε θεώρησε σωστό και έντιμο και να παρερμηνεύσει αυτό που είχα πεί και να το κάνει και βόλτα. Τώρα που πιάστηκε σύντροφός του θα ήθελα να ξέρω εάν έχει ακόμη τις ίδιες αντιλήψεις που οδηγούν από το μέρος στο σύνολο μιας παράταξης.

Ας ελπίσουμε το πάθημα να κάνει πιο σοβαρούς τους κομματικούς μηχανισμούς. Να σταματήσουν την ισοπέδωση που τροφοδοτεί τα άκρα και τους φασίστες, που θέλουν συνειδητά να απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα. Και οι πολιτικοί ας σταματήσουν να πριονίζουν το κλαδί που κάθονται…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ