Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤύρναβος: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό...

Τύρναβος: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό 22χρονης

Στον εισαγγελέα Λάρισας οδηγήθηκαν τη Δευτέρα (8/5) οι τέσσερις συλληφθέντες για τον βιασμό της 22χρονης στον Τύρναβο. Εκεί, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο, Τρίτη (9/5).

Ο πέμπτος που έχει ταυτοποιηθεί αναζητείται ενώ εκτός των τεσσάρων ατόμων ηλικίας 16-17 ετών, χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και στους γονείς τους για παραμέληση ανηλίκου.

Οι τρεις από τους ανήλικους φέρεται να συμμετείχαν στον βιασμό ενώ ο τέταρτος, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι 14 ετών, τραβούσε βίντεο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης στην Αστυνομία, πέντε φέρεται να ήταν τα άτομα που τη βίασαν στον Τύρναβο το Σάββατο το μεσημέρι, στον χώρο που βρίσκεται σε εξέλιξη το παζάρι. Σύμφωνα με την καταγγελία, σε χρόνο που έκλεινε το παζάρι, οι συλληφθέντες απομόνωσαν την κοπέλα και την βίασαν.

Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Μετά την καταγγελία οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και στη συνέχεια στη σύλληψη των τριών ανηλίκων 16 και 17 ετών κι ενός ακόμη ανήλικου 14 ετών για συνέργεια. Αναζητείται ακόμη ένας, ενώ ενδεχομένως εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Επίσης συνελήφθησαν και οι γονείς των εμπλεκομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Λάρισας.

Αύριο Τρίτη 9/5 η 22χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου εξετάστηκε και από γυναικολόγο του νοσοκομείου.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ