Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤο νησί της Κω επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος...

Το νησί της Κω επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης

Το νησί της Κω επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα (μετά την επίσκεψή του στην Κάλυμνο) ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης.

   Σε συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, Μανώλη Χατζηάμαλλο συζητήθηκαν θέματα και ζητήματα που αφορούν τα δικαστήρια της Κω.

   Στην διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του δήμου Κω και του δικηγορικού συλλόγου, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους προς τον υπουργό για τις ενέργειές του σχετικά με το νέο δικαστικό μέγαρο και για τις πρωτοβουλίες που έλαβε με τους δασικούς χάρτες. 

   Ο υπουργός φάνηκε γνώστης όλων των θεμάτων που του τέθηκαν και επισήμανε πως το δικαστικό μέγαρο θα ξεκινήσει, ενώ τόνισε πως το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσής του είναι συγκεκριμένο και η επιτυχία του έργου οφείλεται στη συνεργασία με τους φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση.

   Αμέσως μετά, ο υπουργός επισκέφθηκε τον χώρο ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου.

   Νωρίτερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κω και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

   Ο μητροπολίτης Κω είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υπουργό τα προβλήματα που αφορούν στην Κω, της υποστελέχωσης στο νοσοκομείο του νησιού και της ανέγερσης του νέου δικαστικού μεγάρου.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ