Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΤελικός κυπέλλου: Ο Λαόθ σφυρίζει το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Τελικός κυπέλλου: Ο Λαόθ σφυρίζει το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Μαθαίνεις αυτά τα νέα και δεν ξέρεις εάν πρέπει να χαρείς ή να μελαγχολήσεις ακόμη περισσότερο. Φίλες και φίλοι το ελληνικό ποδόσφαιρο για να διεξάγει έναν αγώνα που δίνει τίτλο, τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας πιο συγκεκριμένα, έχει την ανάγκη της παρουσίας ενός από τους καλύτερους διαιτητές στον κόσμο, Αλλιώς δεν! Πολλά δεν, αμέτρητα!

Δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του. Δεν μπορεί να υποσχεθεί την ασφάλεια ελλήνων διαιτητών, αλλά ούτε καν αξιοπρεπών αλλοδαπών! Εκτός κι αν πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων που σφυρίζει στις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, όπως είναι ο ισπανός Ισπανός ρέφερι Αντόνιο Λαόθ, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία “Elite”.

Εκεί οι παράγοντες και όποιοι ακόμη εμπλέκονται με το άθλημα της μπάλας στην Ελλάδα δέχονται πως δεν θα παρεκτραπούν! Ούτε σε αυτό το σενάριο μπορεί πάντως κανείς να είναι βέβαιος, ότι θα σιωπήσει εκείνος που θα αισθανθεί αδικημένος.

Σιγά μη φοβηθεί το όνομα του κάθε Λαόθ!

Όπως και να χει, ο Λαόθ είχε πέρυσι είχε οριστεί στον τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, θα σφυρίξει και στη μάχη Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, το Σάββατο στο Ολυμπιακό στάδιο.

Βοηθοί του θα είναι οι Πάου Ντέιβις και Ρομπέρτο Αλομάρ, στο VAR θα βρίσκεται ο Ρικάρντο Μπενγκοετσέα.

Χρέη 4ου διαιτητή και AVAR θα εκτελέσουν οι Ευάγγελος Μανούχος και Άγγελος Ευαγγέλου αντίστοιχα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ