Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΣτο μυαλό του Παναγιώτη Τσινάβου

Στο μυαλό του Παναγιώτη Τσινάβου

Σε ιστορικά υψηλά η μετοχή της ΚΡΙ-ΚΡΙ, πολύ κοντά στο όριο των 300 εκατ. ευρώ η αποτίμηση της εξαιρετικής σερραϊκής εταιρείας.  

Τα οικονομικά αποτελέσματα της “τρέχουν” με διψήφιο ποσοστό, οι εξαγωγές πηγαίνουν “σφαίρα” με εντυπωσιακή την διεύρυνση τους στις 2 κύριες αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιταλίας. Παράλληλα επεκτείνοντας το δίκτυο/παρουσία σε νέες χώρες/αγορές, υλοποιώντας ακόμη ένα επενδυτικό πρόγραμμα και παρουσιάζοντας στην αγορά νέους (αρκετούς καινοτόμους) κωδικούς.   

Σε αυτή την συγκυρία, λοιπόν, η διοίκηση (δια χειρός Παναγιώτη Τσινάβου) ενεργοποιεί ένα πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών, που επενεργεί υποστηρικτικά και στην χρηματιστηριακή άνοδο της μετοχής, συνακόλουθα της αποτίμησης της εισηγμένης.   

Εύλογα στα χρηματιστηριακά γραφεία διερωτώνται τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο Παναγιώτης Τσινάβος. Με τον βασικό μέτοχο, επικεφαλής της εταιρείας και νουνεχή επιχειρηματία να έχει καταστήσει σαφή την πρόθεση του για το ενδεχόμενο διάθεσης ενός ισχυρού μειοψηφικού ποσοστού για στρατηγικούς λόγους σε “ξένα χέρια”.  

Παλαιότερα μεν, η σχετική δήλωση του, πλην όμως παραμένει-εξ’ όσων γνωρίζω- ενεργή στο τραπέζι.      

-ο…κουμπάρος- 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ