Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΣτην Κύπρο σήμερα ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Στην Κύπρο σήμερα ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ελί Κοέν, υπό το φως των σχεδιασμών ανάπτυξης και υλοποίησης της πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, αύριο 20 Δεκεμβρίου «θα επισκεφθεί την Κύπρο ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ελί Κοέν. Η επίσκεψη του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών σχετίζεται με τους σχεδιασμούς ανάπτυξης και υλοποίησης της πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα».

Όπως είναι ήδη γνωστό, είπε, την προηγούμενη εβδομάδα τεχνική ομάδα από το Ισραήλ επισκέφθηκε την Κύπρο, όπου πραγματοποίησαν συναντήσεις και επισκέφθηκαν τις υποδομές που εντάσσονται στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας.

Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Κωνσταντίνο Κόμπο με παρουσία τεχνικών ομάδων προς συζήτηση τεχνικών θεμάτων που άπτονται της πρωτοβουλίας, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ