Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου: Είμαστε άναυδοι και σοκαρισμένοι

Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου: Είμαστε άναυδοι και σοκαρισμένοι

Σοκαρισμένοι με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στην οποία φέρονται να εμπλέκονται πέντε αστυνομικοί, είναι οι συνοριοφύλακες στον Έβρο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των εργαζομένων Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς.

«Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα, δεν είχαν δώσει δείγμα παρανομίας και διαφθοράς, είναι ντροπιαστικό κομμάτι για την ΕΛΑΣ», ανέφερε ο πρόεδρος των συνοριοφυλάκων Έβρου, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι οι πέντε αστυνομικοί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες.

Όσον αφορά να την πιθανότητα να εμπλέκονται και άλλοι συνοριοφύλακες ο κ. Γιαλαμάς τόνισε ότι αυτό θα διαπιστωθεί από την έρευνα η οποία συνεχίζεται.

«Μας σοκάρει το γεγονός ότι ήμασταν καθημερινά στην πρώτη γραμμή και χωρίς να αντιληφθούμε κάτι, αυτοί συνεργάζονταν με τα εγκληματικά κυκλώματα των διακινητών», υπογράμμισε ο κ. Γιαλαμάς, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τον τρόπο που δρούσαν και για το λόγο αυτό περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα πουν στην απολογία τους σήμερα στον εισαγγελέα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ