Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΕΡΓΕΙΑΠλήρης αποκοπή του αερίου στον λόφο Έντισον

Πλήρης αποκοπή του αερίου στον λόφο Έντισον

Αναφορικά με το φυσικό αέριο στο λόφο Έντισον, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΕΔΑ Αττικής, “υπήρξε ελεγχόμενη φωτιά σε παροχή στο Block Α 12. Τα συνεργεία της ΕΔΑ Αττικής είναι στο σημείο και σε συντονισμό με το Πυροσβεστικό Σώμα έγινε ελεγχόμενη αποκοπή του δικτύου.

Αυτή την ώρα έχει γίνει πλήρης αποκοπή του αερίου. 

Τα συνεργεία της ΕΔΑ Αττικής, βρίσκονται προληπτικά στις περιοχές ενδιαφέροντος (Παλλήνη, Πεντέλη, Γέρακα κλπ), ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. Είναι με πλήρη διακριτικά ώστε να είναι εμφανής η παρουσία τους στις περιοχές, ενώ το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΔΑ Αττικής είναι σε πλήρη ετοιμότητα”.

Νωρίτερα προκλήθηκε ανησυχία απο πληροφορία πως υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου στο λόφο Έντισον, όπου έφθασε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στη Νταού Πεντέλης και πλέον έχει κάψει το Ντράφι και τις γύρω περιοχές. 

Κάτοικος της περιοχής, ανέφερε πως υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου και ακούγονται εκρήξεις, ωστόσο σύμφωνα με την ΕΔΑ Αττικής δεν υπήρξε διαρροή, ενώ οι εκρήξεις σχετίζονται με το δίκτυο μεταφοράς ρεύματος.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ