Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠετράλωνα· Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις των παιδιών για σεξουαλική κακοποίηση από τον...

Πετράλωνα· Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις των παιδιών για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα τους


Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που βίωσαν δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας 7 και 12 ετών αντίστοιχα, πριν από δέκα χρόνια στα Πετράλωνα.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν τα παιδιά σήμερα, ο πατέρας τους τα βίαζε συστηματικά και τα παρέδιδε στις άρρωστες ορέξεις και συγγενών και φίλων που επίσης τα βίαζαν.

Επί πέντε χρόνια, από το 2012 έως και το 2017, όλα δείχνουν ότι ζούσαν τον απόλυτο εφιάλτη. Καταγγέλλουν ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα τους, τον θείο του και άλλους άνδρες στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

«Έχω βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, τον θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα που συμμετείχαν σε όργια τα οποία ο ίδιος ο πατέρας μου διοργάνωνε», είπε ο 17χρονος σήμερα για την φρίκη που ζούσε.

«Δεν μπορεί να πηγαίνουν να καταγγέλλουν θύματα ανήλικα ότι κακοποιούνται από το οικογενειακό τους περιβάλλον και η Δικαιοσύνη να πηγαίνει με ρυθμούς χελώνας» σχολίασε η Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρος 22χρονης μιλώντας στο ΜEGATV.

Μια καταγγελία από δύο παιδιά που αν επιβεβαιωθεί στις δικαστικές αίθουσες ίσως αποκαλύψει μια από τις πιο αρρωστημένες υποθέσεις παιδικής κακοποίησης.

«Τα παιδιά έχουν καταγγείλει ότι έβλεπαν στους χώρους που κακοποιόντουσαν κι άλλα παιδιά να κακοποιούνται» ανέφερε η δικηγόρος της 22χρονης.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της ενήλικης πλέον αδελφής, το 2017 τα δύο αδέλφια κατήγγειλαν για πρώτη φορά τον πατέρα τους. Έναν χρόνο μετά, τα παιδιά καλούνται να καταθέσουν, βλέπουν παιδοψυχολόγους. Ασκούνται διώξεις από κοινού και κατά μόνας για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών.

Η υπόθεση πάει στην ανάκριση, στη συνέχεια στο δικαστικό συμβούλιο όμως μετά από προσφυγή για ακυρότητα, επιστρέφει στην εισαγγελία, ζητείται περαιτέρω έρευνα.

Η υπόθεση μέχρι και σήμερα βρίσκεται στο στάδιο έκδοσης βουλεύματος.

Τα έβλεπε & σιωπούσε

Πέντε χρόνια μετά, τα κακοποιημένα αδέλφια προχώρησαν σε μία νέα καταγγελία, αυτήν τη φορά όμως όχι για τον πατέρα τους.

Η καταγγελία έγινε στις 20 Οκτωβρίου του 2022, όταν τα δύο παιδιά της οικογένειας καταγγέλλουν τη μητέρα τους για συγκάλυψη.

Τα αδέλφια έχουν καταγγείλει κακοποιήσεις και άλλων παιδιών μέσα στο σπίτι της φρίκης, ενώ το κακοποιημένο αγόρι έχει αναφέρει ότι κάποιες φορές οι αποτρόπαιες πράξεις βιντεοσκοπούνταν.

Η 22χρονη κόρη ζει πλέον στην επαρχία ενώ ο 17χρονος μένει με μία οικογένεια που τον βοήθησε.

Οι γονείς έχουν χωρίσει και το μικρότερο παιδί της οικογένειας ζει με τη μητέρα του. Μέχρι και σήμερα όμως, πατέρας και μητέρα συνεχίζουν να έχουν τη γονική μέριμνα.

Σοκαριστικές περιγραφές

Οι περιγραφές των παιδιών σοκάρουν. Βιασμοί κατ’ εξακολούθηση, βιντεοσκοπήσεις και πάρτι οργίων είναι μερικά από όσα έχουν καταγγείλει τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας.

«Έχουν βιντεοσκοπηθεί. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των βιασμών του ο ανήλικος είχε παρατηρήσει πάρα πολλές φορές ανθρώπους να βιντεοσκοπούν», λέει η δικηγόρος της 22χρονης.

Η 22χρονη σήμερα «Α» καταγγέλλει πως μαζί με τον πατέρα της, οικογενειακοί φίλοι και συγγενείς εκτόνωναν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Αναφερόμενη σε φιλικό ζευγάρι είπε:

«Με κακοποιούσαν για πάνω από έξι χρόνια. Η δε γυναίκα, έχει πολλές φορές ασελγήσει μέσα σε βάθος τριετίας και στη μικρή μας αδελφή και έχει κακοποιήσει και βιντεοσκοπήσει και τον πρώτο από εμάς (εννοεί τον αδελφό της) αφού λάμβανε πάντα μέρος στα όργια».

Στο άκουσμα αυτής της φρικαλεότητας ο εκπαιδευτικός δεν έχασε άλλο χρόνο. Έδωσε τελεσίγραφο στη μητέρα των παιδιών, εξωθώντας την τελικά να καταγγείλει τον σύζυγο της το 2017 και να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Κι όμως 5 χρόνια μετά η υπόθεση αυτή όχι μόνο δεν έχει εκδικαστεί αλλά η γονική μέριμνα των ανήλικων παιδιών παραμένει στους καταγγελλόμενους γονείς.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ