Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠεριφέρεια Αττικής: Η υποψηφιότητα Χαρδαλιά και η στάση Πατούλη- Το αίτημα συνάντησης...

Περιφέρεια Αττικής: Η υποψηφιότητα Χαρδαλιά και η στάση Πατούλη- Το αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό

Εντός της ημέρας αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου, σχετικά με το πρόσωπο που θα στηρίξει η ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με δεδομένη να θεωρείται πλέον η στήριξη στο πρόσωπο του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά.

Από τη στιγμή που θα επισημοποιηθεί η στροφή της Νέας Δημοκρατίας, θα έχει σημασία τι θα επιλέξει να κάνει ο Γιώργος Πατούλης.

Όπως σημειώνουν κύκλοι του Περιφερειάρχη, από συνάντηση των Περιφερειακών Συμβούλων της διοικούσας παράταξης προέκυψε ομόθυμη στήριξη στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και αίτημα για πραγματοποίηση άμεσης και προ πάσης ανακοίνωσης συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, δοθέντος και ότι εξακολουθεί να τελεί σε ισχύ η απόφαση του τελευταίου για παροχή στήριξης στο πρόσωπό του (του Γιώργου Πατούλη) για την Περιφέρεια Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πατούλης εξήγησε ότι παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

“Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους”.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη, προσθέτει ο Γιώργος Πατούλης.

“Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα” καταλήγει στη δήλωσή του.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ