Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΟ χαρακτήρας ΑΕΚ και Παναθηναϊκού κρίνει πολλά στα play offs της Super...

Ο χαρακτήρας ΑΕΚ και Παναθηναϊκού κρίνει πολλά στα play offs της Super League.

Τα play offs της Super League, ανά αγωνιστική, ανατρέπουν τα προγνωστικά, για τις πιθανότητες που έχει η κάθε υποψήφια ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτή την ώρα πάντως οι αγώνες της Κυριακής (23/04) μοιάζουν περισσότερο καθοριστικοί.

Εξηγούμαι. Εάν η ΑΕΚ επικρατήσει στον Πειραιά του Ολυμπιακού και ο Παναθηναϊκός δεν νικήσει στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ, οι “πράσινοι” θα μείνουν πίσω από την Ένωση δύο βαθμούς.

Όχι σε οποιαδήποτε χρονική συγκυρία αλλά, μία εβδομάδα πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Λεωφόρο. Θα έχουν μεσεολαβήσει βέβαια την Τετάρτη τα Βόλος- Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Είναι αγώνες που έχουν φαβορί και αυτά δεν είναι άλλα από τις ομάδες, του Αλμέϊδα και του Γιοβάνοβιτς.

Η λογική λέει πως σε αυτούς, οι δύο τους δεν θα έχουν βαθμολογικές απώλειες.

Το ζήτημα επομένως, πριν φτάσουμε στη μεθεπόμενη αγωνιστική, είναι σε ποια βαθμολογική κατάσταση θα βρίσκονται αυτή την Κυριακή.

Η προηγούμενη “υπόθεση βαθμολογικής εργασίας”, για διπλό της ΑΕΚ και ισοπαλία του Παναθηναϊκού, “διαβάζεται” και από την ανάποδη. Δηλαδή, με ισοπαλία της ΑΕΚ και διπλό του Παναθηναϊκού.

Που σημαίνει πως, όποια από τις δύο ομάδες αποκτήσει προβάδισμα δύο βαθμών πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου, θα έχει σε αυτό το περιθώριο και της ισοπαλίας, εκτός από την ψυχολογία και τον απαραίτητο αέρα σε ένα ντέρμπι.

Ο χαρακτήρας της ΑΕΚ στο Γ.Καραϊσκάκης τώρα και του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, θα μετρήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ