Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΟ Γ. Γαρδέλης νέος διευθυντής πωλήσεων στην FCA Greece

Ο Γ. Γαρδέλης νέος διευθυντής πωλήσεων στην FCA Greece

Στο δυναμικό της FCA Greece, θυγατρικής του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA) που εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και Fiat Professional στην ελληνική αγορά, εντάσσεται ο Γεώργιος Γαρδέλης. Ο κ. Γαρδέλης αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή πωλήσεων στην εταιρεία από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Πρόκειται για στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, αφού έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος στο εμπορικό σκέλος διοίκησης σημαντικών εταιρειών της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου όπως Toyota, Hyundai, VW-AUDI, VW Bank , Suzuki, Executive Lease κ.α.

«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζουμε στην οικογένεια της FCA, ένα σημαίνων στέλεχος της εγχώριας αγοράς με πολυεπίπεδη εμπειρία και δράση», αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece, Γεώργιος Μπακόπουλος και συνεχίζει: «Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η επαγγελματική επάρκεια και ο δυναμικός του χαρακτήρας θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης της FCA Greece στην Ελληνική αγορά και την επίτευξη του στρατηγικού πλάνου του Ομίλου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ