Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΟ «ΑΝΕΜΟΣ» του Αιγαίου

Ο «ΑΝΕΜΟΣ» του Αιγαίου

ΑΝΕΜΟΣ, το νέο πολυτελές Cruise Ferry της AEGEAN SEA LINES που αλλάζει τα δεδομένα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των Δυτικών Κυκλάδων

Από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στη γραμμή των Κυκλάδων ο επιβλητικός «ΑΝΕΜΟΣ» κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στη δυνατότητά του να προσφέρει στους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού με κύρια χαρακτηριστικά την εξαιρετική άνεση και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Ο «ΑΝΕΜΟΣ» είναι ολικής χωρητικότητας 13.047 τόνων, έχει μήκος 136 μέτρα, πλάτος 24 και αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 21,5 ναυτικών μιλίων την ώρα, ενώ μπορεί να μεταφέρει 1.700 επιβάτες και 350 ΙΧ ή 55 φορτηγά οχήματα.

Σύμφωνα με το νηογνώμονά του, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο, το πλοίο ανήκει στην Α’ κατηγορία σε όλες τις παραμέτρους λειτουργίας του, τηρεί τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας ενώ είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα ναυσιπλοΐας.

Στο ξενοδοχειακό του κομμάτι ο «ΑΝΕΜΟΣ» διαθέτει ευρύχωρους εσωτερικούς και εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους οι οποίοι εκτείνονται στα τέσσερα κύρια καταστρώματά του. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν να ταξιδέψουν στο κατάστρωμα της οικονομικής θέσης (με πρόσβαση τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους), στις αριθμημένες θέσεις αεροπορικού τύπου με δυνατότητα ανάκλησης και στο ακόμα πιο πολυτελές σαλόνι της πρώτης θέσης. Ειδικά για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με τα κατοικίδια τους και οι οποίοι δε θέλουν να τα αποχωριστούν, παρέχεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό σαλόνι, όπου μπορούν να καθίσουν έχοντας μαζί τους το αγαπημένο τους τετράποδο, καθιστώντας έτσι τον «ΑΝΕΜΟ» το πλέον «pet friendly» πλοίο των ελληνικών θαλασσών.

Παράλληλα ο ΑΝΕΜΟΣ διαθέτει μεγάλο αριθμό από εσωτερικές και εξωτερικές καμπίνες (μονόκλινες, δίκλινες, τρίκλινες, τετράκλινες), καμπίνες με προδιαγραφές για άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και μεγάλο αριθμό καμπινών κατάλληλων να φιλοξενήσουν άτομα ή οικογένειες που ταξιδεύουν με τα κατοικίδιά τους. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το πλοίο είναι πλήρως προσβάσιμο σε άτομα με δυσκολίες κινητικότητας.

Στις λοιπές παροχές συγκαταλέγονται τα τέσσερα μπαρ του πλοίου, τα καταστήματα, η πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα πρώτων βοηθειών, οι ανδρικοί και γυναικείοι χώροι φροντίδας βρεφών, ενώ σύντομα θα αξιοποιηθούν από την εταιρεία και τα επιπλέον διαμερίσματα που διαθέτει το πλοίο όπως το εστιατόριο, self-service, τα εξωτερικά μπαρ, ο παιδότοπος, ο συνεδριακός χώρος και η μεγάλη αίθουσα ψυχαγωγίας.

Για την AEGEAN SEA LINES και τους ανθρώπους της η εμπειρία του ταξιδιού δεν ξεκινά τη στιγμή της επιβίβασης αλλά τη στιγμή της κράτησης, γι’ αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιοτική εξυπηρέτηση από την πρώτη στιγμή της επαφής του πελάτη με την εταιρεία. Παράλληλα τα πληρώματά της διακρίνονται όχι μόνο για την υψηλή τους ναυτοσύνη, αλλά συνάμα για την ευγένεια και την αφοσίωση τους στον επιβάτη.

Η AEGEAN SEA LINES προσβλέπει στο να αποτελέσει μια σταθερή γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στα νησιά που υπηρετεί και στην ηπειρωτική χώρα, εξασφαλίζοντας ότι οι ταξιδιώτες είτε αυτοί είναι νησιώτες, τουρίστες ή επαγγελματίες, θα μπορούν να απολαμβάνουν ένα άνετο, ασφαλές και ποιοτικό ταξίδι.

*Ο ΑΝΕΜΟΣ μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα ακινησίας για την πραγματοποίηση των προγραμματισμένων ετήσιων συντηρήσεών του ξεκίνησε και πάλι τα δρομολόγιά του από τις 21 Δεκεμβρίου 2023 από ΠΕΙΡΑΙΑ (Πύλη Ε2) με προορισμούς τη ΣΕΡΙΦΟ, τη ΣΙΦΝΟ και τη ΜΗΛΟ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους εκμεταλλευόμενοι τις εκπτώσεις και προσφορές που παρέχει η εταιρεία μέσα από την εντελώς νέα και φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα της www.aegean-sealines.gr ή μέσα από το μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το 210.96.90.950.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ