Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟπαδός της Άρσεναλ ακύρωσε διακοπές για να τη δει πρωταθλήτρια...

Οπαδός της Άρσεναλ ακύρωσε διακοπές για να τη δει πρωταθλήτρια…

Η βεβαιότητα στον αθλητισμό δεν έκανε καλό ποτέ σε κανέναν! Παρ΄όλα αυτά τα παθήματα δεν γίνονται πάντοτε μαθήματα. Όπως και στην περίπτωση του οπαδού της Άρσεναλ, ο οποίος παρασύρθηκε από την εντυπωσιακή της πορεία στην εφετινή Premier League και αποφάσισε να σταματήσει τα πάντα, προκειμένου να τη δει πρώτη!

Δεν το λες και λίγο πράγμα να διεκδικεί η ομάδα σου τον τίτλο, όταν κατέκτησε τον τελευταίο πριν 19 χρόνια. Οι “κανονιέρηδες” ωστόσο απογοήτευσαν τελικά τους φίλους τους καθώς, μετά την ήττα της Κυριακής (14/05) εντός έδρας από τη Μπράϊτον με 3-0, αποχαιρέτησαν οποιαδήποτε ρεαλιστική πιθανότητα. Διότι έμειναν στο -4 από τους πρωταθλητές της Μάντσεστερ Σίτι και με ματς περισσότερο.

Είναι ζήτημα χρόνου, λοιπόν, οι λονδρέζοι να μείνουν και μαθηματικά εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, παρόλο που βρίσκονταν στο +8 από την Μάντσεστερ Σίτι, μέχρι την 29η αγωνιστική.

Αυτό το +8 έκανε έναν από τους οπαδούς της Άρσεναλ να ακυρώσει ταξίδι που είχε κανονίσει στον Μαυρίκιο με την οικογένειά του, επειδή δεν ήθελε να λείπει από τη στέψη, η οποία θα γινόταν στις 28 Μαΐου, κόντρα στη Γουλβς.

Ο ίδιος το έκανε γνωστό μέσω tweet τον περασμένο Φεβρουάριο, στο οποίο είχε γράψει πως φοβόταν ακόμα και να πάει σπίτι του, καθώς η ακύρωση του ταξιδιού τους, είχε κάνει έξω φρενών τη σύζυγό του. Ζητούσε μάλιστα από τους ακολούθους του να προσευχηθούν για αυτόν, προκειμένου η Άρσεναλ να πάρει το πρωτάθλημα…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ