Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟλυμπιακός: Νίκη 2-0 στο Αγρίνιο

Ολυμπιακός: Νίκη 2-0 στο Αγρίνιο

Ένας Ολυμπιακός αποφασισμένος να περάσει με νίκη από το Αγρίνιο, για να αλλάξει τη κλίμα στην ομάδα και να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, επκράτησε του Παναιτωλικού 2-0.

Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για τους πρωταθλητές και πέμπτη σε εννέα αγώνες κι ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τη Λαμία (30/10), πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (6/11).

Νωρίτερα από τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις υπάρχει ασφαλώς ο αγώνας την προσεχή Πέμπτη, με την τρίτη στη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα Φράϊμπουργκ, μετά τη σημερινή (22/10) νίκη της με 2-0 επί της Βέρντερ Βρέμης.

Οι ευθρόλευκοι βρήκαν σήμερα απέναντί τους στο Αγρίνιο μία ομάδα η οποία, πριν απ΄όλα επέλεξε να κλείσει τους χώρους, για να δυσκολέψει και να κρατήσει μακριά τους πειραιώτες. Με υπομονή και κατοχή, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν την ψυχραιμία τους και αφού λειτούργησαν με καθαρό μυαλό, άνοιξαν το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ του Μπίελ.

Η φάση έφερε τον ισπανό σε κενό χώρο από τα δεξιά, με τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του και εκείνος με ιδανικό πλασέ να τη στέλνει με φάλτσα στη γωνία του Στεργιάκη, στο 50′.

Από εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός, όχι μόνο συνέχισε να κυριαρχεί αλλά, δεν απειλήθηκε καμία στιγμή από τον Παναιτωλικό, καθώς κράτησε τους αγρινιώτες μακριά. Με καλή κυκλοφορία και κυριαρχικό παιχνίδι.

Η δεύτερη φορά που η ομάδα του Μίτσελ βρήκε δίχτυα ήταν με τον Βαλμπουενά, στο 82′, με ωραία προσπάθεια και διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

“Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε”, είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλες.

“Ελέγξαμε το παιχνίδι από πλευράς τακτικής, γιατί στα ίσια τον Ολυμπιακό δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις” δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ