Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟι φίλοι του Παναθηναϊκού εξαφάνισαν τα εισιτήρια του τελικού με τον ΠΑΟΚ!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξαφάνισαν τα εισιτήρια του τελικού με τον ΠΑΟΚ!

Η δίψα των φίλων του Παναθηναϊκού για ένα τίτλο είναι δεδομένη. Πολύ περισσότερο εφέτος, όπου η ομάδα έφτασε στον τελικό του κυπέλλου, σε μία περίοδο όπου παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα.

Ήταν κατά συνέπεια επόμενο η ζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου να είναι μεγάλη. Γι΄αυτό και εξαφανίστηκαν αμέσως! Η πώλησή τους μπορεί να ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι, αποδείχθηκε ωστόσο πως αυτό δεν είχε καμία σημασία…

Καθώς, όπως έκανε σήμερα γνωστό ο Παναθηναϊκός, υπήρξε άμεσα sold out για τα 21.500 «κομμάτια» που αφορούν στο παιχνίδι της 21ης Μαΐου με αντίπαλο την ομάδα του δικεφάλου του βορρά στο Ολυμπιακό στάδιο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου ότι τα προς διάθεση εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου της 21ης Μαΐου 2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, εξαντλήθηκαν.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξη στην ομάδα! Σε περίπτωση επιστροφών από εισιτήρια που έχουν διατεθεί σε χορηγούς της ΠΑΕ, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης
».

Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι υπάρχουν ακόμα κάποια εισιτήρια, τα οποία ωστόσο έχουν διατεθεί σε Συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ