Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥΓΕΙΑCOVID-19Νεκρή η 44χρονη από την Κρήτη μετά τον εμβολιασμό της

Νεκρή η 44χρονη από την Κρήτη μετά τον εμβολιασμό της

Τραγικός είναι ο επίλογος της περιπέτειας της υγείας της 44χρονης από την Κρήτη, που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, σήμερα ανακοινώθηκε στην οικογένειά της ο εγκεφαλικός θάνατος της άτυχης γυναίκας και οι γιατροί θα την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα.

Όπως είπε στο zarpanews.gr η οικογένειά της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν έλειψαν οι αντιδράσεις.

Οι γιατροί, νωρίτερα, επιβεβαίωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή και ενημέρωσαν την οικογένειά της, ότι θα την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα.

Ο σύζυγός της στις 27 Μαΐου, είχε δηλώσει: «Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή για να διακόψουμε τις λειτουργίες λόγω του ότι τώρα είναι διασωληνωμένη», είχε πει.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca όμως λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Μία εβδομάδα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική κλινική του θεραπευτηρίου, με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της. Οι μέρες περνούσαν χωρίς να σημειώνεται καμία βελτίωση στην πορεία της υγείας της η οποία επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ. Δυστυχώς την περασμένη Πέμπτη οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένειά της ότι είναι κλινικά νεκρή.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ