Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΝέα πρόταση μομφής με παλιά υλικά

Νέα πρόταση μομφής με παλιά υλικά

Γράφει η Σοφία Λαλιωτίτη

Η πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει σήμερα πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης θυμίζει τον παλιό «καλό» Αλέξη που στήριζε την πολιτική ύπαρξη τόσο την δική του, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, στον άκρατο λαϊκισμό, διότι κατά τα λοιπά…τζίφος. Πολιτική πρόταση μηδέν, νέα φρέσκα πρόσωπα μηδέν, γενικά σοβαρή αντιπολίτευση μηδέν.

Ο Αλέξης πιστεύει ότι με την πρόταση μομφής θα συσπειρώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διεμβολίσει το ΚΙΝΑΛ εκμεταλλευόμενος το θέμα Καϊλή και συνάμα θα οδηγήσει αλλού την συζήτηση μακριά από τα επικίνδυνα sms που αντάλλασσαν την καλή εποχή της συνεργασίας τους Παππάς – Καλογρίτσας.

Στην πραγματικότητα δηλαδή η εν λόγω πρόταση μομφής που αναμένεται να καταθέσει σήμερα ο Αλέξης δεν αφορά τη Νέα Δημοκρατία, αλλά τον ίδιο και το κόμμα του.

Ως θέμα της η πρόταση μομφής του Αλέξη έχει τις παρακολουθήσεις. Ένα θέμα πως φαίνεται και από τις έρευνες και τις δημοσκοπήσεις δεν απασχολεί την κοινή γνώμη, τουλάχιστον στον βαθμό που να δικαιολογεί μια πρόταση μομφής.

Ο Αλέξης στο θέμα αυτό έχει αναπτύξει σταδιακά μια εμμονή πιστεύοντας ότι σήμερα, εν έτη 2023 με τόσα σωρευμένα προβλήματα στη γειτονιά μας αυτό που απασχολεί την Ελληνική κοινωνία είναι οι παρακολουθήσεις και όχι π.χ. η ακρίβεια που όντως είναι ένα σοβαρό θέμα και πλήττει άμεσα το Ελληνικό νοικοκυριό.

Αυτή λοιπόν ήταν η απάντηση στο alert Μητσοτάκη ;

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ