Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΚίνα-CIIE: Περισσότερες από 600 επιχειρήσεις έχουν εγγραφεί στην φετινή 7η εκθεσιακή διοργάνωση

Κίνα-CIIE: Περισσότερες από 600 επιχειρήσεις έχουν εγγραφεί στην φετινή 7η εκθεσιακή διοργάνωση

Περισσότερες από 600 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων και περισσότερων από 200 εταιρίες από το Fortune 500, αλλά και εταιρίες με ηγετικό ρόλο στην βιομηχανία έχουν εγγραφεί για την συμμετοχή τους στην 7η εκθεσιακή διοργάνωση της the China International Import Expo (CIIE), η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στην χρονιά, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Εκθεσιακός χώρος με εμβαδόν μεγαλύτερο των 240.000 τετραγωνικών μέτρων έχει δεσμευτεί για την πραγματοποίηση της έκθεσης, όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές.

Κατά τα τελευταία έξι χρόνια, η CIIE έχει προσελκύσει περισσότερες από 10.000 ξένες επιχειρήσεις για την εκθεσιακή παρουσίαση περισσότερων από 2.400 νέων προϊόντων, τεχνολογιών, αλλά και υπηρεσιών.

Η CIIE προωθεί την συνεργασία, την διάχυση επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων, αλλά και την ουσιαστική ενσωμάτωση τεχνολογικών καινοτομιών και βιομηχανικής ανάπτυξης, υποστηρίζοντας δυναμικά την καλλιέργεια και την ανάπτυξη νέων ποιοτικών παραγωγικών δυνάμεων, όπως δήλωσε ο Γου Ζενγκπίνγκ, αναπληρωτής επικεφαλής του οργανωτικού γραφείου της CIIE στην διάρκεια μιας εκδήλωσης για την εμπορική προώθηση της έκθεσης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ