Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΙεράπετρα:O δολοφόνος κυνηγά με το μαχαίρι την 48χρονη Νεκταρία

Ιεράπετρα:O δολοφόνος κυνηγά με το μαχαίρι την 48χρονη Νεκταρία

Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφει βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της αδικοχαμένης μητέρας, της 48χρονης Νεκταρίας, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια λίγο έξω από την Ιεράπετρα που είχε πάει για να πιάσει δουλειά.

Σύμφωνα με το βίντεο που παρουσίασε σήμερα το MEGA TV είναι 07.40 το πρωί και ο δράστης έχει κατέβει από το μηχανάκι του. Δεν έχει βγάλει το κράνος και με το δεξί του χέρι κρατάει το μαχαίρι με το οποίο λίγο αργότερα θα στερήσει τη ζωή στη γυναίκα που του χάρισε 4 παιδιά.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν τη μάχη της Νεκταρίας που τρέχει για να σώσει τη ζωή της. Πίσω της είναι ο δράστης που θα την εγκλωβίσει στις σκάλες της επιχείρησης και θα την αφήσει νεκρή με 16 μαχαιριές όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, τα σοκαριστικά πλάνα είναι από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του χώρου με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία η 48χρονη είχε βρεθεί αναζητώντας εργασία. Οπως σημειώνεται, μετά τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του, ο δράστης φεύγει από το σημείο κρατώντας το φονικό όπλο και πηγαίνοντας στο μηχανάκι του, εγκαταλείποντας τον τόπο του εγκλήματος.

Δείτε το video

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ