Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΘρίλερ με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή- Την εκβίαζε και την απειλούσε

Θρίλερ με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή- Την εκβίαζε και την απειλούσε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τον γυμναστή στη Θεσσαλονίκη που έβαλε τέλος στη ζωή του. Πλέον στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει το email που έστειλε ο άτυχος γυμναστής σε 24 παραλήπτες και περιέγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το MEGA, το email εστάλη περίπου μιάμιση ώρα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Σε αυτό υπάρχει φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα της γυναίκας, η οποία -σύμφωνα με τον αυτόχειρα- τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και κατά συνέπεια στην αυτοκτονία.

«Άφησε ένα email που καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα. Μιλάει για μια γυναίκα αράχνη, και πολλά πρόσωπα. Αναφέρθηκε μέχρι και το όνομα της κ. Μπίκα που όπως είδα αποστασιοποιήθηκε εντελώς από την υπόθεση. Μέσα από αυτά που γράφει καταδεικνύει πολύ σοβαρές εγκληματικές πράξεις. Με εισαγγελική παραγγελία το τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει την υπόθεση. Υπάρχουν ασάφειες μέσα στο email που είναι δύσκολο να εξακριβωθούν», ανέφερε στο MEGA ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Την εκβίαζε και την απειλούσε»

Η γυναίκα «αράχνη» που ο γυμναστής αυτόχειρας κατηγορούσε στα τελευταία του μηνύματα ότι του απέσπασε δεκάδες χιλιάδες ευρώ και την «έδειχνε» ως τη βασική υπαίτια για την απόφασή του να αυτοκτονήσει, «έσπασε» τη σιωπή της μέσω του δικηγόρου της.

«Την εκβίαζε και την απειλούσε», ισχυρίζεται ο δικηγόρος της γυναίκας που ο 50χρονος γυμναστής στη Θεσσαλονίκη κατονόμαζε στο mail που έστειλε σε πάνω από 24 παραλήπτες, λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του. 

«Όπως προκύπτει από το υλικό που έχω στη διάθεσή μου, η εντολέας μου χώρισε από τον αυτόχειρα αρκετό καιρό πριν. Ο αυτόχειρας επικαλούμενος προβλήματα, στενοχώρια, ότι θα αυτοκτονήσει όπως έκανε κι άλλες φορές στο παρελθόν, προσπαθούσε να την προσεγγίσει να γυρίσει σπίτι. Εκείνη αρνείτο καθώς χώρισαν λόγω του χαρακτήρα του. Ανυπόστατο και ανήκουστο το θέμα των 400.000 ευρώ. Ο άνθρωπος αυτός πριν την αυτοκτονία, εκβίαζε και απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει», είπε στην εκπομπή T Live ο δικηγόρος Κώστας Κολτσής.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ