Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΗ μιζέρια του Τσίπρα και η βλακεία του σποτ!

Η μιζέρια του Τσίπρα και η βλακεία του σποτ!

Τελικά εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό. Αφού δεν ψήφισαν καμία από τις συμφωνίες για την ενίσχυση της Αμυνάς μας, αφού δεν ψήφισαν κανένα εξοπλιστικό πρόγραμμα, αφού δεν ψήφισαν στον προυπολογισμό τις αμυντικές δαπάνες, τώρα αποφάσισαν να αρχίσουν την κλάψα για μια βλακεία σε ένα σποτ.

Γιατί μόνο βλακεία μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος το ότι στο κλείσιμο, ενός ωραίου σποτ για τον ερχομό του Rafale έβαλε το σήμα της Νέας Δημοκρατίας.

Λάθος και ας μην το συζητάμε. Διότι έτσι και αλλιώς ήταν πλεονασμός, γιατί όλοι γνωρίζουν ποια κυβέρνηση αποφάσισε και τα πήρε, και ποιο κόμμα αρνήθηκε.

Αλλά από αυτή την βλακεία μέχρι τη μιζέρια του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, που δεν αντί να πει μια κουβέντα για την ενίσχυση της Πολεμικής μας Αεροπορίας και της Αμυντικής Ενίσχυσης της χώρας, έκανε αυτό το θλιβερό tweet.

Διαβάστε και κρίνετε την παρακάτω ανάρτηση ενός πολιτικού που θέλει και πάλι να κυβερνήσει τη χώρα:

“Κανένα κόμμα ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δε μετέτρεψε αγορά εξοπλισμών με χρήματα του ελληνικού λαού, που μάλιστα δεν περισσεύουν, σε κομματικό σποτ. Ντροπή και εθνική καπηλεία…” Αυτά είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικά αναρωτιόμαστε ότι αυτό είχε ανάγκη να πράξει;

Ούτε μια λέξη για τα Rafale; Ούτε μια λέξη να στηρίξει τους πιλότους μας που με κίνδυνο της ζωής τους φυλούν το Αιγαίο; Ούτε να ευχηθεί καλοτάξιδα και να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τις τουρκικές προκλήσεις.

Εκεί είδε την καπηλεία ο Αλέξης Τσίπρας; Ειλικρινά αυτήν την ώρα αυτό είχε ανάγκη να κάνει; Έτσι πιστεύει ότι θα πείσει τους πολίτες ότι είναι πατριώτης;

Η ανάρτηση αυτή του τέως πρωθυπουργού, ήταν μίζερη, λάθος και ανεξήγητη. Πραγματικά δεν ξέρω ποιοι τον συμβουλεύουν αλλά τον εκθέτουν. Η κριτική του θα ήταν πιο αξιόπιστη ένα έλεγε έναν καλό λόγο για την αμυντική θωράκιση της χώρας και έπειτα να έπραττε την όποια κριτική του. Ακόμη και η ώρα που επέλεξε να κάνει την ανάρτηση όταν προσγειωνόντουσαν στην Τανάγρα τα μαχητικά ήταν λάθος. Θα μπορούσε να περιμένει και να το κάνει αφού καιγόταν τόσο λίγο αργότερα.

Η μιζέρια και το όχι σε όλα, είναι θλιβερή αντιπολιτευτική επιλογή. Που όχι μόνο δεν αποδίδει αλλά εκθέτει τους εμπνευστές αυτής της στρατηγικής.

Οσο για αυτούς που επέλεξαν αυτήν την χαζομάρα στο σποτ, ας ζητήσουν συγγνώμη.

Τα Rafale όπως και όλοι οι εξοπλισμοί αγοράζονταν από όλους τους πολίτες. Ανευ κόμματος και χρώματος. Ακόμη και από αυτούς που είναι υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης και αγάπης…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ