Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΗ δύναμη της Λεωφόρου σπρώχνει τον Παναθηναϊκό

Η δύναμη της Λεωφόρου σπρώχνει τον Παναθηναϊκό

Σε μία αγωνιστική καθοριστική για τη συνέχεια, καθώς μετράμε πλέον αντίστροφα για το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Super League, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Βόλου 2-0, εκμεταλλευόμενος και τη δυναμική της έδρας του.

Αυτή ήταν η τρίτη σερι νίκη των γηπεδούχων, με πολλά οφέλη, που τους βοηθά να ηρεμήσουν. Είχαν μάλιστα πολλούς ποδοσφαιριστές σε καλή ημέρα, συγκριτικά με τις πρόσφατες εμφανίσεις τους, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωτοπόρου.

Η Λεωφόρος αποτελεί μεγάλο όπλο για την ομάδα του “τριφυλλιού”, καθώς μπορεί να έχει υποστεί σε αυτήν μία ήττα, την πρόσφατη από τον ΠΑΟΚ και να έχει φέρει δύο ισοπαλίες, με Ολυμπιακό και ΟΦΗ, παρ’όλα αυτά του έχει δώσει την ανανγκαία ώθηση για να επικράτήσει σε όλα τα άλλα παιχνίδια.

Αυτό συνέβη και στον σημερινό (18/02) αγώνα κόντρα στο Βόλο, με το πρώτο ημίχρονο γεμάτο από χαμένες ευκαιρίες, χωρίς πάντως να έρθει κάποιο γκολ.

Το 0-0 του πρώτου 45λεπτου, στο οποίο ξεχώρισε και πάλι ο Μαντσίνι, όπως και στο Βικελίδης κόντρα στον Άρη την περασμένη εβδομάδα, δεν μπλόκαρε τους “πράσινους” που έβγαλαν αντίδραση κόντρα στην αναποτελεσματικότητά τους και στα δύο δοκάρια του Παλάσιος και τελικά βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κουρμπέλη.

Ο Παλάσιος με τον Βαγιαννίδη άλλαξαν ωραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο αργεντινός έκανε τη σέντρα σουτ και ο Κουρμπέλης, που είχε βρεθεί σε θέση φορ, από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα στο 59΄ για το 1-0.

Ο Σπόραρ εκτέλεσε αργότερα εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Παλάσιος από τον Σιέλη μέσα στην περιοχή και έκανε το 2-0, στο 69‘.

Μου άρεσε η εικόνα μας. Ο Βόλος είναι καλή ομάδα. Ξέρει να παίζει και ανα αμύνεται. Δείξαμε από την αρχή καλή διάθεση και είχαμε καλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια. Μετά από αρκετό διάστημα ήταν ένα πλήρες παιχνίδι“, είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Βόλος από το 50΄έπαιξε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σι.

Το επόμενο Σάββατο, 25/02, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν αύριο τη Λαμία εκτός έδρας, για την 23η αγωνιστική.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ