Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ Αθήνα ετοιμάζεται για τον 12ο Ημιμαραθώνιο με μεγάλο χορηγό την ERGO...

Η Αθήνα ετοιμάζεται για τον 12ο Ημιμαραθώνιο με μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας με περισσότερους από 20.000 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις.

Η ERGO ανακοίνωσε ότι, όπως κάθε χρόνο, θα συμμετέχει ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, η οποία φέτος αριθμεί 335 μέλη, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ασφαλιστική εταιρεία είναι μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.

Αυτό επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση της ασφαλιστικής εταιρείας ενώ γνωστοποιείται ότι η ERGO Athens Half Marathon Expo 2024, η οποία εγκαινιάστηκε χθες, θα διαρκέσει έως και τις 9 Μαρτίου, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, καθώς από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οι δρομείς παραλαμβάνουν το kit της συμμετοχής τους.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι, χθες, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ERGO Athens Half Marathon Expo στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, όπου ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης, η διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος και ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα, Δημήτρης Χαλβατζάρας έκοψαν την κορδέλα και σηματοδότησαν την έναρξη του φετινού Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ